Concept ZH0040 Digitális befőző edény

Termékkatalógus
Concept ZH0040 Digitális befőző edény
4,6 15 értékelés
Befőző edény - űrtartalma 27 l, lábas anyaga rozsdamentes acél, kijelző és automatikus programok
47 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONZH468 Termékszám:  ZH0040
Concept ZH0040 Digitális befőző edény 47 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Concept ZH0040 Digitális befőző edény

Concept ZH0040 Digitális befőző edény egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Maradt némi zöldséged vagy gyümölcsöd a szüret után és nem tudod, hogy mit kezdj vele? Akkor szerezd be a Concept ZH0040 befőző edényt, amely egy sokoldalú segítőtárs a kedvenc ételeid konzerválásában és sterilizálásában. A Concept befőző edény meglehetősen nagy, 27 literes térfogatot biztosít az akár 11 darab 720 ml-es vagy 34 darab 370 ml-es üveg számára. A teljesen automatizált működése megkönnyíti az egész folyamatot. Állítsd be a kívánt hőmérsékletet és időtartamot, amely értékeket ellenőrizhetsz a jól olvasható LCD kijelzőn. Az edényt használhatod különfélegyümölcslevek készítéséhez, illetve szószok és levesek főzéséhez is. A hasznos KEEP WARM funkcióval elkészítheted a kedvenc forró italaidat, a készülék pedig az általad kívánt hőmérsékleten tartja azt.

Széleskörű felhasználás 

27 literes térfogat

LCD kijelző


A Concept ZH0040 befőző edény főbb jellemzői

  • Sokoldalú segítőtárs az élelmiszerek konzerválásában és sterilizálásában
  • Nagyszerű gyümölcslevek készítéséhez, szószok és levesek főzéséhez
  • CONCEPT ZH0040 nagy, 27 literes tárfogattal
  • Legfeljebb 11 darab 720 ml-es vagy 34 darab 370 ml-es üveg számára
  • Az üveg egy része műanyag rács
  • Teljesen automatikus működés
  • A hőmérséklet és az idő beállításához használd a forgógombokat
  • Jól olvasható LCD kijelző
  • A hőmérséklet folyamatosan szabályozható 30 és 100 °C között
  • Praktikus, 1 és 120 perc között állítható időzítő
  • Hangjelzés
  • Forró italok a KEEP WARM funkciónak köszönhetően
  • Leeresztő szelep az ital kényelmes pohárba töltéséhez
  • Hőszigetelt fogantyúk és túlmelegedés elleni védelem

Sokoldalú segítség az élelmiszerek konzerválásában és sterilizálásában

A Concept ZH0040 befőző edény nagyszerű segítség a kerti termés feldolgozásában. Képes a gyümölcsök, zöldségek, gombák és húsok tökéletes konzerválására és sterilizálására. Sőt, az üvegeket dzsemek és lekvárok készítéséhez is használhatod. A főzés során semmi sem szabhat határt a képzeletednek. Azonban ez még mindig nem minden! A Concept edény remek választás a gyümölcslevek készítéséhez, főzéshez illetve a kedvenc forró italaid, mint például a forralt bor hőmérsékletének megőrzéséhez télen. Forró szószra, levesre vagy sterilizált almaborra van szükséged? A ConceptZH0040 edénynek ez sem okoz problémát. Használhatod a méz felmelegítésére is.

Nagy méretű, 27 literes Concept ZH0040 edény

A Concept ZH0040 befőző edény elegendő helyet biztosít az ízletes fogások és levek készítéséhez. Belső 27 literes térfogatával könnyedén fér el benne maximum 11 darab 720 ml-es vagy 34 darab 370 ml-es üveg. A készlet tartalmaz egy olyan műanyag rácsot is, amelyet elhelyezhetsz a tartály alján főzés előtt.

Concept ZH0040 edény egyszerű használattal

A Concept ZH0040 edény használata igazán könnyű, hiszen teljesen önállóan működik. A vezérlőgombok segítségével állítsd be a kívánt hőmérsékletet és időt. A hőmérsékletet fokozatmentesen állíthatod 30 és 100 °C között. Emellett használhatod a praktikus időzítőt is, amelyet 1 és 120 perc között szabályozhatsz, vagy választhatod a folyamatos működést is. Minden beállított értéket megtekinthetsz a jól olvasható LCD kijelzőn. A készülék hangjelzéssel tájékoztat, amikor a program lejárt.

Forró italok a KEEP WARM funkcióval

Szeretnél inni egy finom forró teát, rumot vagy esetleg a kedvenc forraltborodat? A praktikus KEEP WARM funkcióval ezeket az italokat az otthonod kényelmében élvezheted ki. Ez a hasznos funkció segít az ízletes italok elkészítésében, miközben a Concept ZH0040 készüléke a kívánt hőmérsékleten tartja azokat. Rendelkezésedre áll a leeresztő szelep, ennek segítségével kényelmesen töltheted ki az italt a poharakba.

Első a biztonság

A hőszigetelt fogantyú és a túlmelegedés elleni biztosíték gondoskodnak a biztonságodról a Concept ZH0040 befőző edény használata közben, utóbbi automatikusan kikapcsolja a készüléket veszélyes felmelegedés esetén.


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Befőző edény Kész!
Űrtartalom
27 l Kész!
Funkciók
Kijelző, Automatikus programok Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Terméksorozat
Concept Kész!

Típus

Típus
Befőző edény Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
27 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Kijelző, Automatikus programok Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Terméksorozat

Terméksorozat
Concept Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
2 000 W Kész!
Lábas anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A befőzőedény concept ZH 0040 üstkében lehet lekvárt főzni, további kiegészítők vásárlása nélkül is?

Kiegészítők: Concept ZH0040 Digitális befőző edény
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ