CD lejátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A CD lejátszó főképp audio CD-k lejátszására szolgál, azonban a legtöbb CD player sok egyéb hasznos funkciót is kínál (pl.: rádió, USB, MP3 lejátszó). Új CD leolvasó kiválasztása során érdemes a tápegységre, a bemenetek számára és típusára, valamint a teljesítményre összpontosítani.

Tovább

A CD lejátszók főbb típusai

  • Discman – Ha folyton mozgásban vagy, esetleg tömegközlekedsz, és szeretnéd az úton is a kedvenc CD-idet hallgatni, akkor számodra egy discman a lehető legjobb útitárs. A kezelhetőséget kis LCD kijelző segíti, működtetése többnyire 2 db AAA elemmel történik. A discman a hordozható CD lejátszó legkisebb válfaját képviseli.
  • Hordozható rádiómagnó – A rádiómagnók jó szolgálatot teljesítenek nyaralókban, a konyhában, kisebb helységekben, de magaddal viheted a kirándulásokra is. A hálózati tápellátás lehetősége mellet elemről vagy beépített akkumulátorról is működtethetők.
  • Mikró HiFi – Ez egy olyan asztali CD lejátszó rendszer, mely a hangfalaktól kezdve a lejátszón át az erősítőig mindent magába foglal, tehát nincs szükség további egységek beszerzésére. A legtöbb esetben az audio CD-k lejátszásán túl lehetőséget kínál MP3-as zenék és rádió hallgatására is, sőt, egyes mikro hifi rendszerek még beépített bakelit lemez lejátszóval is rendelkeznek.
  • Mini HiFi – hasonló felszereltséggel bírnak, mint a mikró hifi rendszerek, de általában komolyabb hangfalakkal vannak szerelve. Szintén rendkívül népszerűek a lemezjátszóval ellátott mini hifi CD-lejátszók.
  • Asztali CD lejátszó – Ebbe a kategóriába a komolyabb HiFi CD lejátszó modelleket soroljuk. Ez az árukon is meglátszik, cserébe viszont páratlan hangminőséget nyújtanak. Önálló működésre nem képesek, a hangszórókat külön kell beszerezni. Sokféle csatlakoztatási lehetőséget kínálnak (USB bemenet, RCA, optikai és koaxiális kimenetek stb.). A könnyű kezelhetőség érdekében távirányító is jár hozzájuk.
CD lejátszó hordozható Mini CD lejátszó HiFi CD lejátszó
CD-s rádió Mikro hifi Asztali CD lejátszó

Hordozható CD lejátszó

Valamikor egyedül a diskman számított hordozható CD lejátszónak. Az akkumulátorok és elemek fejlődésének hála egyre több CD-s magnó is tud hálózati kábel nélkül működni. A hordozható CD lejátszók áramforrását leggyakrabban több darab LR14 (C) elem biztosítja. Kivételt képeznek a diskmenek, amelyek természetesen AA vagy AAA elemről működnek.

Ha egy retró magnó rejt magában beépített akkut vagy elemek használatának lehetőségét, megtapasztalhatod az igazán gettó életérzést, lehet feszíteni a haverok előtt. És nem csak addig amíg a hálózati kábel elér. A hordozható CD lejátszók még egy picit elodázzák hogy a CD lemezek végképp eltűnjenek a köztudatból.

CD rádió

A hordozható CD lejátszók mellett a hagyományos CD rádiók sem koptak ki a mindennapokból. Fejlődésük során olyan hasznos hozzáadott funkciókkal lettek felszerelve, mint a kazettás lejátszó vagy USB bemenet. A CD rádiók esetében a kimenetek is fontosak, jack-en keresztül akár hangfalat is lehet kötni hozzájuk, hogy fajsúlyosabb legyen a hangjuk. Egy CD rádiót multifunkciós eszközzé tud varázsolni az ébresztőóra funkció is. A formát és dizájnt tekintve a kínálatban megtalálhatók a modern formatervezésű és a retró, ketkazettás magnóra hajazó CD rádiók is.

A CD lejátszó tápellátása

  • Hálózati – A CD lejátszó folyamatos elektromos hálózati csatlakoztatást igényel.
  • Elemes – CD lejátszó hordozható kivitelben is kapható, mely elemről is működtethető, leggyakrabban C típusú elemeket használva.
  • Akkumulátoros – Egyes CD lejátszók már beépített akkumulátorral rendelkeznek, megkönnyítve ezzel a mindennapokat, hiszen így nincs szükség az elemek folyamatos cserélgetésére.

A CD lejátszó bemeneteinek típusai

  • USB – Lehetővé teszi a hangfájlok lejátszását USB pendrive-okról, okostelefonokról, tabletekről és egyéb kompatibilis eszközökről.
  • AUX – Egy (a legelterjedtebb) 3,5 mm-es csatlakozó kábel segítéségével lehetővé teszi a zenelejátszást MP3 és MP4-es eszközökről, laptopokról, tabletekről, amennyiben ezek az eszközök rendelkeznek hangkimenettel.
  • Bluetooth – A bluetooth CD lejátszó beépített interfésszel rendelkezik, mely a vezeték nélküli zenelejátszásra szolgál. A CD lejátszó Bluetooth funkcióját leginkább az okostelefonok, tabletek és a laptopok tulajdonosai értékelik nagyra.

CD lejátszó gyerekeknek
A gyermekek is megérdemlik a saját kis CD lejátszójukat. Kínálatunkban találkozhatsz kifejezetten nekik készült, már akár 3 éves kortól használható, mikrofonnal felszerelt CD lejátszóval is, mely segítségével a lurkó megrendezheti élete első karaoke buliját.

Egyéb tényezők, amelyek fontosak lehetnek a CD lejátszó kiválasztásakor

  • A CD lejátszó teljesítménye – A teljesítmény növelésével többnyire nemcsak a maximális hangerő növekszik, hanem a hangminőség is – a nagy teljesítményű CD leolvasó hangzása teltebb, kellő mély, közép, és magas hangtartománnyal rendelkezik.
  • FM tuner – Lehetővé teszi, hogy a CD lejátszó FM rádió csatornákat fogjon be.
  • PLL FM tuner – A CD lejátszó segítségével a rádió digitális formában is behangolható.
  • 3,5 mm-es jack kimenet – A fejhallgató és a CD lejátszó csatlakoztatására szolgál.
  • Hordozhatóság – Egyes CD lejátszók könnyebben hordozhatók, mint a többi. Jó példa erre a Discman. Ezzel ellentétben például a mikro HiFi rendszerek nem hordozhatók.
  • CDG támogatás – Grafikus zenei lemezek segítségével a televízión követhető a dalszöveg. Ezt különösen nagyra értékelik a karaoke kedvelői.

i

CD lejátszó ár
Ami az árakat illeti, a CD lejátszók viszonylag széles skálán mozognak. Egy Discman vagy egy hordozható rádiómagnó már beszerezhető akár 8-10 ezer forintért is. Mikro HiFi rendszerek 40 ezer forintnál kezdődnek, azonban egy komolyabb CD leolvasó ára elérheti a 190 ezer forintot is. Tekintsd meg CD player termékkínálatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendezve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA formátum támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és piros kivitel
16 490 Ft

2.
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, piros és ezüst kivitel
21 990 Ft

3.
JVC RC-E451B Raktáron 5 db
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
26 990 Ft

Még több
161 termék
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,6 120×
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, piros és ezüst kivitel
21 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92b
4,3 17×
JVC RD-E221B
Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 2,6 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 127 × 245 × 225 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,4 kg, fekete kivitel
21 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25e
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék - Rádiómagnó
Típusok
4,6 120×
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és kék kivitel
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92c
Sencor SPT 3907 B - Rádiómagnó
Típusok
4,3 40×
Sencor SPT 3907 B
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 280 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
25 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN327j1
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,3 60×
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 120 × 245 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és ezüst kivitel
16 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5h
4,3 34×
JVC RD-E761
Mikro HiFi - beépített hangszórókkal teljesítménye 16 W, FM rádió 30 előbeállítással, antenna, jack 3,5 mm és USB, RCA/Cinch, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, automatikus hangolás és távirányító
40 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC1002a2a
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék - Rádiómagnó
Típusok
4,3 60×
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fehér és kék kivitel
16 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5j
JVC RD-E661B-DAB - Rádió
Típusok
4,4 21×
JVC RD-E661B-DAB
Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 148 × 350 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,69 kg, fekete kivitel
32 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25f
BLAUPUNKT MS 30BT - Mikro HiFi
Típusok
4,5 52×
BLAUPUNKT MS 30BT
Mikro HiFi - hangfalak teljesítménye 40 W, FM rádió 30 előbeállítással, antenna, jack 3,5 mm és USB, fejhallgató, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, távirányító
44 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ982h7
JVC RC-E451B - Rádiómagnó Típusok
4,7 48×
JVC RC-E451B
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
26 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC26a
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros - Rádió Típusok
4,3 60×
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros
Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA formátum támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és piros kivitel
16 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5i
JVC RC-E451W - Rádiómagnó Típusok
4,7 48×
JVC RC-E451W
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
26 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC26b
Panasonic SC-PMX90 fekete - Mini hifi Típusok
4,9
Panasonic SC-PMX90 fekete
Mini hifi - hangfalak teljesítménye 120 W, FM rádió, USB, fejhallgató, AIF, DSD, FLAC és MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, távirányító
117 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ306y82a
Gogen CDM 390 BTDABR DAB+ tanúsítvány - Rádió Típusok
4,7 18×
Gogen CDM 390 BTDABR DAB+ tanúsítvány
Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD, SD kártya és pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), klasszikus design, mérete 142 × 398 × 227 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete és piros kivitel
32 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG982g2a
3,2
JVC RC-E561B-DAB DAB+ tanúsítvánnyal
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 60 előre beállítható csatorna, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 290 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
35 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC26c
3,5
Gogen CDM 425 SUBT
Rádiómagnó - hordozható, FM-tuner, CD, MP3, Bluetooth, teleszkópos antenna, fejhallgató kimenet, AUX-IN 3,5 mm (bemenet), USB, 25 W, távirányító
41 900 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG982k4
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst - Rádiómagnó Típusok
4,6 120×
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és ezüst kivitel
21 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92a
SENCOR SPT 2700 BK - Rádiómagnó Típusok
4,6
SENCOR SPT 2700 BK
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3 W teljesítmény, USB, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 225 × 240 × 126 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fekete és kék kivitel
21 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN328e
SENCOR SPT 2700 WH - Rádiómagnó Típusok
4,6
SENCOR SPT 2700 WH
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3 W teljesítmény, USB, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 225 × 240 × 126 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fehér kivitel
21 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN328f
4,5 53×
Panasonic SC-PM250EG-K fekete
Mikro HiFi - hangfalak teljesítménye 20 W, FM és RDS rádió 30 előbeállítással, antenna és USB, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, távirányító
49 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ306t4
Panasonic SC-PMX92 fekete - Mini hifi Típusok
4,8 31×
Panasonic SC-PMX92 fekete
Mini hifi - hangfalak teljesítménye 120 W, FM, DAB+ és RDS rádió 50 előbeállítással, toslink, RCA/Cinch és USB, hangszóró és fejhallgató, AIF, DSD, FLAC és MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, automatikus hangolás és távirányító
128 990 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: GZ306y82c
4,2 13×
Sencor SPT 5800
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, AM és FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 25 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), mérete 196 × 500 × 211 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,4 kg, fekete kivitel
Szuper ár
36 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN328c
4,4 23×
Gogen CDM 388 SUBTS
Rádiómagnó - CD lejátszó, SD slot, klasszikus design, FM tuner, MP3 és WMA támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, Bluetooth kapcsolat, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 122 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,4 kg, fekete kivitel
20 900 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG982k2
4,6 16×
Sencor SPT 4700
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, AM és FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, sleep, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), mérete 142 × 389 × 227 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete kivitel
29 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN327m

CD lejátszók

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen is. Szeretnéd bakelitlemezekkel is gazdagítani zenegyűjteményedet? Segítünk lemezjátszót vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lemezjátszók különböző típusait, a...

CD lejátszók

A CD lejátszók kategóriában összesen 161 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó CD lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább CD lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb CD lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: CD lejátszók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ