Függő kaspók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szélesség
16 cm
29 cm
-
Szín
Antracit
(1)
Bézs
(1)
Fehér
(1)
Téglapiros
(8)
Barna
(2)
Zöld
(1)
Szűrés

A függő kaspó ideális választás mindazok számára, akik szeretnének egy kis zöldet az otthonukba, de szeretnének helyet spórolni, vagy egyszerűen csak jobban kitöltenék a teret. A különböző típusú, formájú és színű lógó kaspó típusok széles választékát megtalálod kínálatunkban, és csak rajtad múlik, melyiket választod. Olvasson tovább, segítünk a függő kaspók választásakor.

Tovább

A függő kaspó kitölti a teret

A függő kaspó a klasszikus kaspó minden nagyszerű tulajdonságával rendelkezik, és még többel is. Helyet takarít meg, nagyobb szabadságot kínál az elhelyezésben, és olyan helyeken is zöldítheted a lakást, amelyek egyébként üresen vagy csupaszon maradnának. A lógó kaspó modelleket általában úgy tervezik őket, hogy kampóval és hurokkal lehessen felakasztani őket, de találhatsz olyan függő kaspó modelleket is, amelyeket úgy terveztek, hogy közvetlenül a falra lehessen helyezni őket. Ha például a nappalit szeretnéd megszépíteni, válassz a beltéri függő kaspók közül, míg a kültéri típus alkalmas a ház bejáratának vagy kerti lugasának díszítésére.

i

Önöntöző függő kaspó a kevesebb stresszért

Ha szereted a növényeket és a virágokat, de nem szereted annyira az állandó gondozást és öntözést, akkor az önöntöző függő kaspó a tökéletes választás számodra. Ez a típus hangulatos otthont ad a zöld növényeidnek, és leveszi rólad az öntözés terhét - mivel alján egy víztartály található, amelyet időnként újratöltesz, így a növény pontosan annyi vizet kap, amennyire szüksége van. De vigyázz, ne vidd túlzásba a tartályban lévő víz mennyiségét.

Ha nem tudod tova tenni, a függő kaspók falra is szerelhetők

A függő kaspók szintén helytakarékosak, ráadásul az üres vagy csupasz falakat is kitölthetik és feldobhatják. A kertbe vagy a teraszra éppúgy alkalmasak, mint a ház belsejébe, és csak rajtad múlik, hogy melyik kialakítást választod. Ezek a modellek az egyik oldalukon általában laposabbak, így szépen illeszkednek a falhoz. A függő kaspó szöggel, csavarral vagy kampóval rögzíthető a falhoz; a díszesebbek esetében léteznek fa rácsok is, amelyeket a falhoz rögzíthetsz, majd az egyes kaspókat, például gyógynövényekkel, a falra akaszthatod.

A függő kaspó biztosan illik majd az otthonodba, de egy klasszikus növénytartóval sosem lehet melléfogni. Nálunk az összes ilyen eszközt megtalálod, beleértve a függő, kültéri vagy intelligens kaspókat is virágcserép kínálatunkban.

A függő kaspók kiválasztása nem nehéz

Most, hogy már van egy kis elképzelésed a különböző függő kaspó modellekről, itt az ideje, hogy válassz. Ehhez át kell gondolni néhány paramétert. Választhatsz például márka alapján, ha már van némi tapasztalatod velük; azt is végiggondolhatod, hogy a függő kaspó típust kültérre vagy beltérre tervezed-e helyezni. Végül, de nem utolsósorban gondold át azt is, hogy valójában hány eszközre van szükséged, hiszen több darabból álló szettben is megvásárolhatók, amivel sokat spórolhatsz. Mi mindenre kell még figyelni?

  • A méret talán a legfontosabb paraméter, amire gondolni kell. Mekkora növényt szeretnél bele ültetni, hova szeretnéd felakasztani, mennyi hely áll rendelkezésére - mindezt figyelembe kell venni választás előtt. A bal oldali parametrikus szűrőben könnyen kiválaszthatod az ideális méreteket.
  • Az anyag nagyban befolyásolja, hogy meddig bírja a függő kaspó, és ha a szabadban tartod, mennyire fog ellenállni az időjárás viszontagságainak. A kaspó függő típusai általában műanyagból készülnek, amely könnyű és viszonylag tartós. Az esztétikusabb megjelenés érdekében azonban választhatsz fából vagy fonottból készült termékeket is.
  • Az alak és szín nagyon fontos, különösen akkor, ha egységes és összehangolt dizájnt szeretnél otthonodban. A függő kaspó formája leggyakrabban kerek vagy négyzet alakú, de számtalan színek is elérhető, ezért gondosan válassz - a barnától, téglától vagy antracit színtől a bézsig, fehérig vagy akár zöldig mindenféle kapható, csak rajtad múlik.

kampós függő kaspó
Kampós függő kaspó

falra akasztható lógó kaspó
Falra rögzíthető lógó kaspó

függő kaspók erkélyre/korlátra
Függő kaspók erkélyre

Hogyan készítsünk függő kaspó eszközt?

Ha vannak otthon felesleges, használaton kívüli cserepeid, amelyekbe új életet szeretnél lehelni, találhatsz egy útmutatót arról, hogyan készíts otthon lógó típust. Rengeteg különböző nehézségű variáció létezik. A legegyszerűbb módszerekhez valójában csak egy erős kötélre van szükség, amit százféleképpen körbetekerhetsz vagy köthetsz a cserép köré, majd felakaszthatod a mennyezeten lévő kampóra. Tehát alapvetően egy klasszikus függő kaspó típusról van szó, de extra jó érzést ad az általad végzett munka.

i

Egy új függő kaspó megvásárlása néha drága lehet, és nem mindenki akar beruházni egy ilyen eszközre. Ha egy szép lógó kaspó modellre vágysz, de nem akarsz egy vagyont költeni rá, nézz körül olcsó függő kaspók kategóriánkban. Itt ár szerint növekvő sorrendben találod a termékeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
12 termék
4,3
Plastia Berberis 26 cm önöntöző virágcserép, antracit + zöld
Virágcserép - függő, kerek, anyaga műanyag, átmérője 2,6 cm
8 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLST20102
5,0
Plastia Berberis 26 cm önöntöző virágcserép, terrakotta + elefántcsont
Virágcserép - függő, kerek, anyaga műanyag, átmérője 26 cm
9 470 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLST20098
1 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MATgrp398
LAMELA JERSEY függő virágcserép-kaspó, 24 cm átmérőjű, 13,2 cm magas, terrakotta - Virágcserép Típusok
5,0
LAMELA JERSEY függő virágcserép-kaspó, 24 cm átmérőjű, 13,2 cm magas, terrakotta
Virágcserép - függő, kerek, anyaga műanyag, átmérője 24 cm
4 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LAMkv332
LAMELA JERSEY függő virágcserép-kaspó, 24 cm átmérőjű, 13,2 cm magas, fehér - Virágcserép Típusok
5,0
LAMELA JERSEY függő virágcserép-kaspó, 24 cm átmérőjű, 13,2 cm magas, fehér
Virágcserép - függő, kerek, anyaga műanyag, átmérője 24 cm
4 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LAMkv331
Prosperplast AGRO DAGW5 függő virágcserép, terrakotta
Virágcserép - függő, kerek, anyaga műanyag, átmérője 27 cm
1 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PRPkve006
Prosperplast květináč závěsný AGRO DAGW1, barva terakota
Virágcserép - függő, kerek, anyaga műanyag, átmérője 16 cm
390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PRPkve002
Prosperplast květináč závěsný AGRO DAGW3, barva terakota
Virágcserép - függő, kerek, anyaga műanyag, átmérője 21 cm
590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PRPkve004
690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MATgrp397
990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MATgrp396
1 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MATgrp399
1 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MATgrp395

Függő kaspók

A Függő kaspók kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó függő kaspók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább függő kaspók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb függő kaspók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: függő kaspók vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ