BABYLISS PRO BAB3100EPE

Termékkatalógus
BABYLISS PRO BAB3100EPE
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 24 mm, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 60 s bemelegedési idő, digitális hőmérséklet szabályozás, ionizálás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, LED kijelző, 45 W teljesítmény, 2,7 m hosszú kábel, biztonsági zár, hideg csúcs és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, hőálló alátét a csomag része, tömege 1270 g
54 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABzeh21 Termékszám:  BAB3100EPE
BABYLISS PRO BAB3100EPE 54 790 Ft Raktáron 1 db
Vásárlás

BABYLISS PRO BAB3100EPE

Szép, fényes és egészséges hajra vágysz? Pontosan ez az, amit egy hajvasalóval elérhetsz a jó nevű BaByliss PRO gyártótól. Fantasztikus lesz a frizurád a digitális hőmérséklet-szabályozással 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló a haj minőségének megfelelően, egyéni igények szerint ápolja a hajat. Gyengéd ápolással érhető el a kívánt frizura, amelynek fényt és formát kölcsönöz. A vasaló által kínált teljesítmény 45 W, így néhány másodperc alatt készenléti üzemmódba kerül, azaz 60 s alatt. A vasaló kerámia felülete zökkenőmentesen csúszik a hajon, így kevesebb mozdulattal érheted el ugyanazt a hatást. Az eredményül kapott frizura pontosan olyan lesz, amilyet szeretnél. A lapszélesség 24 mm.

Hajvasaló BABYLISS PRO BAB3100EPE ...
Hajvasaló BABYLISS PRO BAB3100EPE ...

A neves BABYLISS PRO BAB3100EPE hajegyenesítő legfontosabb tulajdonságai

  • A közismert BaByliss PRO hajegyenesítő segítségével olyan frizurád lesz, mintha a fodrásztól jöttél volna ki
  • Digitális hőmérséklet-szabályozás
  • A rendelkezésre álló hőmérséklet-tartomány 150 és 230 °C között
  • A készülék felmelegedéséhez szükséges idő csak 60 s
  • A lapszélesség: 24 mm
  • Az ionos BaByliss PRO hajvasaló segít sima és fényes frizurát készíteni
  • Hőálló alátét a vasaló és a bútorok védelme érdekében
  • Loknik létrehozására is alkalmas
  • A beépített kijelzőn látni fogod a szükséges információkat
  • A kábel hossza 2,7 m
  • A biztonsági reteszben bízhatsz a tárolás során
  • A hajformázás egyszerű, mivel a lapok vége nem forrósodik fel
  • A neves BaByliss PRO hajvasaló tömege 1270 g

Az ismert BaByliss PRO hajsimító és hasznos funkció

A hajegyenesítő negatív ion generátorral rendelkezik, amely csökkenti a sztatikusságot. Az innovatív, lebegő vasalólapok hatékonyan korlátozzák a hajra gyakorolt nyomást, ezáltal megelőzik a hajszálak károsodását. Ugyanakkor védik a hajat a töredezéstől. Ez a hajsimító nem habozik, hogy teljesítse a kívánságaidat. Egy szempillantás alatt hajsütővassá is alakítható. A precíz hajvasalásra, és gyönyörű fürtök kialakítására készült. A közismert BaByliss PRO hajvasaló nagyszerű választás azoknak, akiknek fontos, hogy a tökéletes frizurát kíméletes módon érjék el.

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet, így használata rendkívül könnyű

A neves BaByliss PRO hajegyenesítő remek választást minden hajtípusra. Biztonsági retesszel rendelkezik, amely a vasalólapok rögzítésére szolgál. Ezt a funkciót biztosan ki fogod használni a tárolás során. A mindig hideg, hőszigetelt vége a készülék nagyszerű tulajdonsága. Soha többé nem fogod megégetni az ujjaidat a vasaló használata során. A hajvasaló hálózati tápellátással rendelkezik, így bárhol használhatod, ahol rendelkezésre áll egy hálózat. A hajvasaló beépített akkumulátorral működik, amely még inkább leegyszerűsíti a hajformázás. A népszerű BaByliss PRO hajegyenesítő kinézete abszolút megkapó. A csodálatos króm színe csodásan kiegészíti a készülék megjelenését.

Az ismert BaByliss PRO hajvasaló nagyszerű felszereltséggel büszkélkedhet

A hajvasaló mellett a doboz tartalmát a következők képezik: hőálló alátét. A hőálló alátét lehetővé teszi, hogy a melegített vasalót biztonságosan letedd a használat során, mert védi a bútorokat. Minden reggel számíthatsz arra, hogy a vasalót kényelmes lesz használni, ugyanis a kábel hossza 2,7 m. Ennek köszönhetően lesz elég mozgástered a frizura kialakításához, a kábel nem akadályozza, hogy csodás frizurát készíts. A súlya 1270 g.

Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok szélessége
24 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Hőmérséklet szabályozás
Digitális Kész!
Teljesítmény
45 W Kész!
Bemelegedési idő
60 s Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,7 m Kész!
Kiegészítők
Hőálló alátét Kész!

Méret & súly

Tömeg
1 270 g Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYLISS PRO BAB3100EPE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYLISS PRO BAB3100EPE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLISS PRO BAB3100EPE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO BAB3100EPE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS PRO BAB3100EPE.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ