Questions and answers: PlayStation 5 Digital Edition

Catalogue
PlayStation 5 Digital Edition - Game Console

Questions and answers: PlayStation 5 Digital Edition

This page contains frequently asked questions about PlayStation 5 Digital Edition. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about PlayStation 5 Digital Edition. They will be answered by our specialists.

Ordered in December 20 2020 and received yesterday. It might help some people

Jó napot. Én 2020.10.10 -én rendeltem elő utánvéttel és a mai napon kaptam meg a terméket. Közel 10 hónapot vártam rá de megérkezett végre. Köszönöm.

Üdvözlök mindenkit! 2021.01.07-én rendeltem a digitális változatot. Tegnap kaptam értesítés, hogy2021. 11.16-án érkezik. Aki még vár annak kitartást. Ne adjátok fel.

Arról van esetleg valamilyen információ hogy akik most rendelnék meg, nagyjából melyik hónapban kaphatják meg?

Tavaly augusztusban rendeltem, de mai napig nem kaptam meg. Kezd nagyon fusztrálni a dolog.. Lehet tudni valamit róla?

Üdv Tudom, hogy nehezen teljesíthetőek a megrendelések a ps5 készlethiány miatt, de szertném jelezni, hogy bár fizettem, de még egy visszaigazoló e-mail-t sem kaptam, hogy egyáltalán folyamatban van-e a megrendelésem vagy mi van.. Azért egy ekkora összegnél jó lenne, ha legalább egy tájékoztatást kapna az ember e-mail-ben, hogy nem a levegőbe fizetett. (aug 14 rendeltem)

Jó napot! Valaki kapott innen már konzolt? Ha igen mikor rendelte elő? Köszönöm!

Üdvözlöm! Egy kérdéssel fordulnák önökhöz! November közepén elő rendeltem egy Playstation 5 All digital verziót amiről még nem kaptam hírt, hogy mikor érzkezik vagy raktáron van? Köszönöm szépen!

Üdvözlöm! Egy kérdéssel fordulnák önökhöz! November közepén elő rendeltem egy Playstation 5 All digital verziót amiről még nem kaptam hírt, hogy mikor érzkezik vagy raktáron van? Köszönöm szépen!

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy mégis mennyi időt kalkulálnak egy-egy szállítmány beérkezéséhez, ugyanis a Konzolvilág eléggé tisztán és érthetően leírta, hogy 2-3 hetente érkezik új szállítmány hozzájuk. Nyilván beszállítónként differenciál lehetnek de azért mégis. Félreértések elkerülése végett nem kötekedni szeretnék, csupán elorendelesnel a teljes összeget kérték befizetni, még sincs egy árva hír arról, hogy miként áll a dolog.

123...
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info