65" TCL 65C655 PRO

Termékkatalógus
65" TCL 65C655 PRO
Ingyenes
szállítás boltjainkba
+ ajándék ebben az értékben 46 990 Ft Kiterjesztett garancia TCL
Televízió - Google TV, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X, DTS Virtual: X, F energiaosztály
413 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690f3a42a Termékszám:  65C655 PRO Gyártó honlapja:
65" TCL 65C655 PRO 413 090 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

462 580 Ft
Szett megvásárlása

65" TCL 65C655 PRO

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű TCL TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Cloud gaming örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Ezen TCL Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszert kapta, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését titán szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 65
Televízió 65

65" TCL 65C655 PRO televízió jelentősebb jellemzői

  • A nagyszerű TCL TV valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen TCL Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel van ellátva
  • FALD háttérvilágítást kapott
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR, Local Dimming és TÜV Low Blue Light
  • Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X és DTS Virtual: X gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Eme TCL televízió rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A helyi fényerő funkció a felelős a háttérvilágítás szabályozásáért a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy a világos részek minősége sem romlik.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Eme QLED technológiát használó TV hihetetlen látványt biztosít. A QLED kijelző forradalmi technológiával rendelkezik, amely a színek széles palettáját jeleníti meg a legnagyobb pontossággal. Lehetővé teszi, hogy teljesen tiszta képet lássunk rossz fényviszonyok között és nem megfelelő szögből is.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A kép fényerejétől függetlenül a Dolby Vision technológia gazdag színpalettát kínál.

Televízió 65
Televízió 65

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a lenyűgöző TCL TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Eme TCL TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Ez a remek Google TV smart televízió számos praktikus funkciót tartogat, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a számukra bonyolult billentyűzetet. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra megjelenik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a nagyszerű TCL tévé összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast és WiFi 5. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X és DTS Virtual: X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. Imádni fogod az automatikus hangerőszabályozó funkciót. Itt a TV folyamatosan figyeli a hangerőt, és automatikusan kiegyensúlyozza a túl hangos vagy halk hangokat a programok közötti váltáskor vagy reklámok közben. Lehetőségünk van a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét egymástól függetlenül beállítani. Amikor csatlakoztatjuk a fejhallgatót, saját igényeink szerint állíthatjuk be a számunkra kellemes hangerőt anélkül, hogy az zavarná a többieket, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 65
Televízió 65

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a nagyszerű TCL QLED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

10

Méretek:

89,4 × 144,8 × 34 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,5 × 7 cm (ma×mé)

Tömeg:

19 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    FALD Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    FALD Kész!
    Képernyő felülete
    Matt Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!
    Színmélység
    10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,8 cm Kész!
    Magasság
    89,4 cm Kész!
    Mélység
    34 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7 cm Kész!
    Tömeg
    19 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Titán Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    99 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    193 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 65" TCL 65C655 PRO termékhez:

    75" TCL 75C655 PRO

    Televízió - Google TV, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, 50 W hangszóró, Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X, DTS Virtual: X, F energiaosztály
    Kosárba
    611 390 Ft
    Várható időpont: június 2024
     

    55" TCL 55C655 PRO

    Televízió - Google TV, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 400×300, Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X, DTS Virtual: X, F energiaosztály
    Kosárba
    305 590 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" TCL 65C655 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" TCL 65C655 PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" TCL 65C655 PRO.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ