Oldal frissítése

ZyXEL ZyWALL USG 40W

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL ZyWALL USG 40W

A Zyxel tűzfal sorozatának a legújabb tűzfala ipari minőségű eszközöket képvisel, amelyek teljes és átfogó biztonságot adnak kisebb szervezetek számára. Tökéletes megoldást kínál, különösen egy kisvállalkozásnak, dedikált IT-részleg nélkül, ahol a biztonság nagy kihívást jelent. Ez az eszköz lehetővé teszi a folyamatos internet kapcsolatot és a csatlakozási lehetőségeket egy WAN porton és egy 3G USB modemen keresztül. Szintén a kínálat részét képezik a korszerű tűzfalak (SPI), a vírusölő, az IDP (behatolás felismerő és megelőző rendszer), a tartalomszűrés, az antispam és a VPN (IPSec / SSL). Ez a többrétegű védelmet adó csomag biztonságot ad a szervezeteknek, a szellemi tulajdonoknak és a kritikus erőforrásoknak a belső és külső támadásokkal szemben.

Az USG 40W modell teljesen új platformra épített, egy beépített nagy teljesítményű processzorral, amely megérdemli a gyorsabb csomagszűrőt. A csomagszűrő az állítható védelmelmi szinttel biztosítja a valós idejű adatellenőrzést működés közben. Gondoskodik arról, hogy minden hálózaton áthaladó adat tökéletesen le legyen ellenőrizve és a veszélyes adatokat blokkolja, a sávszélességnek és az alkalmazások sebességének sérelme nélkül (például a fájlok letöltésénél, e-maileknél, az adatok visszaállításánál). A készülék szintén megvédi a hálózatot a vírusoktól és egyéb internetes fenyegetésektől. A W megnevezésű modellek egy olyan adóval vannak felszerelve, amely támogatja a 802.11 b / g / n -s működést a 2,4 GHz-es frekvencián, amely így vezeték nélküli vállalati hálózatot eredményez.

Egy másik nagyon hasznos funkciója, hogy fenntarthatja a dolgozói produktivitását a tartalomszűrés használatával, amely segítségével beállíthatja, hogy milyen oldalakat látogathatnak meg az alkalmazottjai, és azokat az oldalakat, amelyeknek nincs köze az üzleti tevékenységekhez vagy a káros oldalakat letilthatja. A tűzfal az exkluzív ZyXEL IntelliEnergy Green Technology-val is henceghet, amely automatikusan észleli a hálózati forgalmat, figyeli a készülék állapotát és a hőmérsékletét és eszerint beállítja az energiafogyasztását. Ez a "zöld technológia" csökkenti az energiafogyasztást, akár 80%-kal!


További információk:
Főbb jellemzői:
Beépített vezeték nélküli pont
Integrált WLAN vezérlő
Unified Security Policy
Alkalmazás intelligencia
Vírusölő
Anti-Spam
Behatolás felismerő és megelőző rendszer (IDP)
Tartalomszűrés
VPN (Virtuális privát hálózat)
WAN és mobil kapcsolat
Hardver jellemzők:
3 RJ-45 (10/100/1000 Mbit / s LAN / DMZ)
1x RJ-45 (10/100/1000 Mbit / s WAN)
1x RJ-45 (10/100/1000 Mbit / s OPT)
1x USB
Áramellátás:
Fogyasztás: 17 W max.

Paraméterek

Méret

Szélesség 216 mm
Magasság 33 mm
Mélység 143 mm

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)

Sebesség

LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Tömeg

Tömeg 910 g

Portok

RJ-45 5 db
10/100/1000Base-T 5
Kód:  VD071a1e
Termékszám:  USG40W-EU0101F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10