Oldal frissítése

ZyXEL WRE6606

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL WRE6606

Növelje a lehető legnagyobbra a WiFi hálózatát, ne érje be a routerrel vagy a hozzáférési ponttal! A hagyományos MIMO technológiát alkalmazó készülékekhez képest a WRE6606 modell extra lehetőségeket kínbál a MU-MIMOtechnológiának köszönhetően. Több eszköz csatlakoztatása esetén is játszi könnyedséggel tud mindent kezelni a készülék. Ezért illeszkedik a modern otthonokba vagy irodákba, ahol több okostelefon és más eszköz is csatlakozik WiFi-n keresztül az internethez.

Fontosabb termékjellemzők

  • Mindenhová eljut a WiFi jele
  • Gyors adatávitel egyszerre több eszköz számára (MU-MIMO)
  • 3 egyszerű switch mód
  • Jól látható LED-es jelzőfények, 5GHz és 2,4 GHz WiFi-sávszélesség
  • Választható vezeték nélküli módok Sebességet és hatótávot illető preferencia
  • Az USB-tápellátásnak köszönhetően bárhol használható

Ahol szüksége van kapcsolatra

A WRE6606 támogatja a modern tápellátást mikro USB-n keresztül. Ez azt jelenti, hogy csatlakoztatható a mai USB töltőkhöz vagy  tápellátást biztosító hordozható eszközökhöz (árambankhoz). Nem kell állandóan konnektort keresgélnie, hiszen ennek az eszköznek a segítségével ideiglenesen könnyedén ki tudja terjeszteni a hálózati lefedettséget a falakon túlra is. Használja ki a jobb WiFi-lefedettséget, például amikor pihen a kertjében, és a parti közben összeállítja az online zenegyűjteményét. 

A választás rugalmassága

Egyetlen gombnyomással, egyszerűen átkapcsolhat hozzáférési pont, hatótávnövelő vagy kliens módba. Csupán egy modern MU-MIMO vezeték nélküli hálózatot szeretne létrehozni? Válassza a hozzáférési pont módot. Szeretné kiterjeszteni meglévő vezeték nélküli hálózatát? Kapcsoljon kiterjesztő módba. Vagy a MU-MIMO kompatibilis készülékeit szeretné csatlakoztatni? Váltson kliens módba. Ilyen egyszerű az egész.

Beállításai szerint

A ZyXEL WRE6606 továbbá három vezeték nélküli üzemmódot kínál. Az első mód (speed boost) a lehető leggyorsabb sebességet, a második (range boost) a hálózatban egyszerre használt eszközök lehető legegyenletesebb  csatlakozását támogatja. A harmadik (normal boost) a két előzőt kombinálva a lehető legnagyobb lefedettséget és a lehető legegyenletesebb csatlakozást kombinálja.

Paraméterek

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma Ethernetkábel

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Extender, Kliens

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 1 300 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Biztonság

Titkosítás WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK

Antenna tulajdonságai

Antenna teljesítménye 3 dBi

Méretek és tömeg

Mélység 6,61 cm
Súly 213 g
Szélesség 12,32 cm
Magasság 7,5 cm

Szín

Szín Fehér
Kód:  VD302v4
Termékszám:  WRE6606-EU0101F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10