Oldal frissítése

Zyxel WAP5805

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zyxel WAP5805

Modern hozzáférési pont Zyxel WAP5805 v2 tehetünk támogatása 802.11a / n adatátviteli sebességet akár 600 Mbps, az 5 GHz-es sávban, amely magában foglalja az otthoni jel nélküli beavatkozás. Az előny, például a QoS támogatás optimalizálása multimédia streaming és megosztás Internet és biztonság, valamint az energiatakarékos funkciók.

legfontosabb jellemzői

  • Gigabit Ethernet port a maximális teljesítmény és a stabilitás
  • QoS optimalizálni video streaming
  • Beamforming technológia továbbítja a jelet közvetlenül a készülék
  • WMM funkció könnyen át az audió és videó
  • SSID - letiltó sugárzott a neve a vezeték nélküli hálózat
  • Támogatja a biztonságos kommunikációs protokoll SSH

5 GHz-es sávban beavatkozás nélkül

Berendezések előnyei a kapcsolódást a kevésbé zsúfolt 5 GHz sávban zavaró hatása miatt gyakori, sok által használt 2,4 GHz-es sáv minimális. Nyalábformálás egy csodálatos technológia, amely képviseli a jövőben az adatátvitelt. Valóban küldhet jelet közvetlenül a készülék, és nem a teljes teret, mint a hagyományos WiFi router nélkül ezt a funkciót.Biztos, hogy kérem támogatását WMM (Wi-Fi Multimedia), amely biztosítja a könnyű átadása audió és videó.

Surf Safe

Zyxel WAP5805 funkciókra az AP és WLAN kliens és támogatja a széles körű biztonsági. Lesz letilthatja sugárzott a neve a vezeték nélküli hálózat SSID és a MAC cím szűrő. Support WPS (Wi-Fi Protected Setup) lehetővé teszi, hogy szinte azonnal beállít a biztonsági hálózat mindössze egyetlen gomb funkció Secure Shell (SSH) biztonságos távoli bejelentkezéseket.

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11n

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Kliens

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 600 Mb/s

Csatlakozók

LAN 1 ×
Kód:  VD050b
Termékszám:  WAP5805-CZTO01F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20