Oldal frissítése

Zyxel VMG3625

4,2 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zyxel VMG3625


A Zyxel VMG3625-T50B nagy teljesítményű és praktikus funkciókat kínál, lehetővé teszi, hogy saját stílust alkalmazz minden ügyfél számára, és megfelel a triple-play szolgáltatásokra (internet, telefon, televízió) vonatkozó világszintű követelményeknek. Ezzel a modemmel nagy átviteli sebesség érhető el, amely teljes mértékben elegendő az összes internetkapcsolatot igénylő alkalmazás problémamentes működéséhez.

Kétsávos WiFi a Zyxel VMG3625 modemben

A modern WLAN 2x2 802.11ac-nak köszönhetően a Zyxel VMG3625 kétsávos kapcsolatot biztosít (2,4 GHz + 5 GHz), amely sok egyidejűleg csatlakoztatott felhasználót biztonságosan képes kiszolgálni. A szélessávú hozzáférés lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy UHD 4k IPTV szolgáltatásokat kínáljanak.

QoS támogatás a Zyxel VMG3625 modemmel

A Szolgáltatás minősége (QoS) segítségével minden egyes eszközhöz hozzárendelhetsz egy meghatározott minimális vagy maximális sávszélességet, ami azt jelenti, hogy az eszközök kisebb hatással vannak egymásra. A konfigurálás könnyű, és mindenki meg tudja csinálni.

Távvezérlés

A TR-069 remote management egyszerűsíti a távoli konfigurálást, a frissítést és a kezelést, növeli a költséghatékonyságot és az ügyfelek elégedettségét, és javítja a segítségnyújtási szolgáltatásokat.

Zyxel WMG3625 multifunkciós készülék

A számítógépekhez, okostelefonokhoz, táblagépekhez és más eszközökhöz való csatlakozáshoz a Zyxel VMG3625 négy, Gigabit sebességű LAN-porttal rendelkezik. Rendelkezik egy USB-porttal is, például egy külső meghajtó vagy nyomtató csatlakoztatásához. A Zyxel VMG3625 eszköz előnye nemcsak a VDSL-kapcsolat támogatása, hanem egy különálló WAN-port jelenlétének köszönhetően egy másik típusú Internet kapcsolatot biztosít a számodra.

A Zyxel VMG3625 modem legfontosabb jellemzői

  • Nagy sebességű internet-hozzáférés VDSL2 vagy LAN segítségével
  • Kettős sávos WiFi 802.11 a/n/ac 
  • Akár 300 Mbps (2,4 GHz) + 866 Mbps (5 GHz)
  • TR-069 távoli menedzsment támogatás az internetszolgáltatók számára
  • Négy Gigabit port + WAN + DSL vonal csatlakozó
  • Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Paraméterek

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 1 166 Mb/s

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready, Szülői felügyelet
Szolgáltatás minősége QoS (Quality of Service)
Vedelem Firewall
DHCP funkció Szerver, Client, DHCP Client List
SSID maximális száma 4 ×

Típus

Típus VDSL
Kód:  VD014a9b
Termékszám:  VMG3625-T50B-EU01V1F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10