Oldal frissítése

Zyxel NWA110AX

72 490 Ft

Zyxel NWA110AX

Hozzáférési pont a Wi-Fi 6 előnyeivel

A Zyxel NWA110AX hozzáférési pont képes kihasználni a Wi-Fi 6 összes előnyét, beleértve az OFDMA és MU-MIMO technológiákat. A Wi-Fi 6 előnyei közé tartozik a nagyobb adatátviteli sebesség több klienssel rendelkező környezetben is, a szélesebb vezeték nélküli lefedettség és a nagyobb kapacitás az IoT-eszközök számára. A Zyxel NWA110AX hozzáférési pont prémium minőségű teljesítményerősítőkkel és 4G/5G interfész szűrőkkel rendelkezik. A készüléket akár egy laikus is képes telepíteni, így nem szükséges szakértőt hívni. Minden, amire szükséged van, könnyen kezelhető a webes felületen keresztül vagy távolról a Nebula felhőplatform segítségével.

A Zyxel NWA110AX hozzáférési pont főbb jellemzői

  • A hozzáférési pontot 2. generációs Wi-Fi 6 chipkészlettel szerelték fel (Qualcomm 802.11ax 2.0).
  • Az NWA110AX nagy teljesítményű, négymagos processzorral rendelkezik, amely megbízható kapcsolatot biztosít a vezeték nélküli ügyfelek számára
  • Ideális hozzáférési pont szállodák, kávézók, otthoni irodák, üzletek és kisebb vállalkozások számára
  • Prémium 4G/5G teljesítményerősítők és interfész szűrők
  • A hozzáférési pont a PoE szabványt támogatja 
  • A NebulaFlex technológiával a felhasználó válthat az önálló beállítás és a Nebula felhőplatform segítségével történő kezelés között

A Wi-Fi 6 maximális kihasználása

A Zyxel NWA110AX hozzáférési pont a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávban is működik, így a Wi-Fi 6 szabvány minden előnyét kihasználhatod. Még egyszerre több felhasználó csatlakozása esetén is gyorsabb adatátviteli sebességet, szélesebb vezeték nélküli lefedettséget, az IoT-eszközök számára nagyobb kapacitást és még sok minden mást is élvezhetsz. A Zyxel NWA110AX hozzáférési pont kisebb vállalkozások számára ideális, ahol felerősíti a jelet az üzletben, irodákban, és alacsonyabb költség mellett gondoskodik a stabil Wi-Fi 6 vezeték nélküli hálózatról. A Zyxel NWA110AX hozzáférési pont másik előnye, hogy könnyen beállítható, így a telepítéshez nem kell szakembert hívnod. A Zyxel NWA110AX támogatja a PoE tápellátást is, anélkül, hogy a meglévő PoE+ kapcsolókat frissíteni kellene.

Zyxel NWA110AX Access Point

Egyszerűen telepíthető hozzáférési pont

A Zyxel NWA110AX hozzáférési pont alkalmas kisebb szállodák, kávézók, otthoni irodák, üzletek és kisvállalkozások számára. Még egy laikus is képes telepíteni és konfigurálni a hálózatot. A grafikus felhasználói felületen vagy a Nebula felhőplatformon keresztül történő egyszerű kezelés lehetővé teszi a hálózati paraméterek gyors és egyszerű beállítását, külön hálózatot hozva létre a vendégek vagy az alkalmazottak számára.Pillanatok alatt mindenki élvezheti a gyors és stabil Wi-Fi 6 hálózatot.

Zyxel NWA110AX Access Point

A Zyxel NWA110AX jobban elvezeti a hőt

A Zyxel NWA110AX hozzáférési pont a rugalmas telepítési lehetőségeknek hála az asztalon, de falra vagy mennyezetre szerelve is elhelyezhető. Ehhez a Zyxel hozzáférési pontot elülső és hátsó hőpanellel is felszerelték, ami megakadályozza a túlmelegedést. Ez biztosítja a stabil működést és a hozzáférési pont hosszabb élettartamát.

Zyxel NWA110AX Access Point

A Zyxel NWA110AX hozzáférési pont egyszerűen kezelhető

A NebulaFlex kompatibilitás révén könnyedén választhatsz a grafikus felületen keresztül történő, helyi kezelés és a Nebula felhőplatformon keresztül történő egyszerű kezelés között. A Nebula megoldás előnye, hogy nem kell megjegyezned az IP-címet, a jelszót vagy felhasználónevet, és más hozzáférési pontokat, switcheket, tűzfalakat és 5G/LTE mobil routereket is kezelhetsz.


Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax
WiFi típus WiFi 6
WiFi sávok 2,4 GHz, 5 GHz

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Power over Ethernet (PoE), MU-MIMO

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 1 775 Mb/s
Sebesség 2,4 GHz-en 575 Mb/s
Sebesség 5 GHz-en 1 200 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Biztonság

Titkosítás WEP 64bit, WEP 128bit, WPA2-PSK, WPA2-Enterprise, WPA3

Csatlakozók

LAN 1 ×

Antenna tulajdonságai

Antenna teljesítménye 6 dBi

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready
Szolgáltatás minősége QoS (Quality of Service)
DHCP funkció Client

Méretek és tömeg

Mélység 18 cm
Súly 453 g
Szélesség 18 cm
Magasság 3,9 cm
Kód:  VD2020MM008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NWA110AX-EU0102F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05