Oldal frissítése

ZyXEL LTE7460 v2

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL LTE7460 v2

A kültéri LTE modem maximalizálja az állandóan működő LTE mobilhálózat stabilitását és sebességét. Az IP65 minősítésnek köszönhetően zökkenőmentesen sugározza a legerősebb jelet, még mostoha körülmények között is, amit a hagyományos eszközök nem tudnának kezelni. Városi és elővárosi területeken akár 300 Mbps letöltési és 50 Mbps feltöltési sebesség is elérhető vele.

A ZyXEL LTE7460 v2 LTE 4G modem legfontosabb jellemzői 

  • 6-os LTE kategória (300 Mbps DL, 50 Mbps UL)
  • Rugalmas útvonalválasztás, meglévő hálózathoz
  • Kültéri változat (IP65)
  • WAN hiba átvétele (Multi-WAN fail-over)
  • Beépített többsávos antennák (akár 7 dBi)
  • Over-the-air szoftverfrissítések

Megállja a helyét mint router és mint bridge is

A ZyXEL LTE7460 eszköz használható vezetékes routerként LTE-kapcsolat megosztására, de a jobb hálózati integráció érdekében bridge-ként is. A bridge módot úgy tervezték, hogy a meglévő hálózatokkal együttműkodjön, a WiFi hozzáférési pontokat, Small Business és Enterprise átjárót használva. A két beépített üzemmóddal könnyen összekapcsolható minden eszközzel és átjáróval.

LTE, vagy tartalék WAN kapcsolat

Beállíthatod az LTE-t fő kapcsolatként vagy biztonsági tartalékként a fő kapcsolat elvesztése esetére. Az LTE egy vezeték nélküli technológia, így egy második internet hozzáférést (WAN), is kapahatsz további kábelezés nélkül. Ha a meglévő vállalati hálózati átjáró támogatja a „multi-WAN failover”-t,  csak csatlakoztasd a ZyXEL LTE7460-t és az LTE WAN failover automatikusan beállítódik.

Paraméterek

Funkciók

Jellemzők Router
Használat Kültéri

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s
Kód:  VD060k2
Termékszám:  LTE7460-M608-EU01V3F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20