Oldal frissítése

ZyXEL GS1920-24

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL GS1920-24

Nagy sebességű switch, modern paraméterekkel: energiatakarékos funkciókkal, ventilátormentes kialakítással és teljes IPv6 támogatással. Információtechnológiai szempontból ez utóbbi vonásával emelkedik társai fölé ez az eszköz. A nagy adatátviteli sebesség megfelelően nagy áteresztőképességgel és magas terhelhetőséggel kapcsolódik össze. Összesen 24 portja van, 10/100/1000 Mb/s adatáviteli sebességgel, valamint további 4 Gigabit combo portja (SFP/RJ-45) más hálózati eszközök csatlakoztatásához. A készülék rackszekrénybe is szerelhető, így könnyen és biztonságosan elhelyezhető az irodai környezetben.

Egyszerű kezelés

Az IT részeggel általában nem rendelkező kisvállalkozások számára azért előnyös a Zyxel GS1900 sorozat, mert böngészőből irányítható, beépített, intuitív varázsló segít a konfigurálásban. Néhány lépésben elvégezhetők segítségével az alapvető beállítások, amivel idő és munka is megtakarítható, valamint segítség a számítástechnikában járatlan személyzetnek.

Paraméterek

Méret

Szélesség 441 mm
Magasság 44 mm
Mélység 131 mm

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable)

Sebesség

Váltókapacitás 56 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Tömeg

Tömeg 2 200 g

Portok

RJ-45 24 db
SFP 4 db
Kód:  VD098l
Termékszám:  GS1920-24-EU0101F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20