Oldal frissítése

ZyXEL GS1900-8HP

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL GS1900-8HP

Nagysebességű switch modern paraméterekkel, mint pl. a takarékos üzemmód, ventilátor nélküli szerkezet és teljes IPv6 támogatás. Ennek köszönhetően nagy teljesítményű IT eszközként működhet, a biztonságos és problémamentes mindennapi online tevékenységhez. Összesen 8 port-tal rendelkezik, amelyek sebessége 10/100/1000 Mbps 8 számítógép csatlakoztatásához.

IEEE 802.3az szerinti ökológiai mód

  • Teljes IPv6 támogatás
  • Könnyű menedzsment webes felületen keresztül
  • Ventilátor nélküli kialakítás
  • Gyors és könnyű beállítási útmutató

Egyszerű kezelés

A ZyXEL GS1900 switch úgy lett megalkotva, hogy gondoskodjon a gyors és biztonságos, valamint halk működésről irodai környezetben. A IEEE 802.3at Power over Ethernet (PoE) szabvány támogatásnak és a teljes IPv6 lefedésnek köszönhetően fel lesz készülve a jövőbeli bővítésre. A kisebb cégeknek, amelyek gyakran nem rendelkeznek IT szekcióval a GS1900 sorozat kiváló választás, mivel rendelkezik beépített webes felületű konfigurálóval. Néhány lépésben könnyedén beállíthatod az útmutató segítségével, anélkül, hogy bonyolult konfigurációs oldalakon kellene mindezt oldanod.

Paraméterek

Méret

Szélesség 250 mm
Magasság 27 mm
Mélység 104 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)
Funkciók PoE (Power over Ethernet), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable)

Portok

RJ-45 8 ×

Sebesség

Váltókapacitás 16 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Tömeg

Tömeg 660 g
Kód:  VD098i5
Termékszám:  GS1900-8HP-EU0102F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15