Oldal frissítése

ZyXEL GS1900-24HP KVM kapcsoló

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL GS1900-24HP KVM kapcsoló

Szélessávú KVM kapcsoló speciális paraméterekkel, például gazdaságos, ventilátor nélküli kialakítással és a teljes IPv6-támogatással. Ennek köszönhetően a vállalat hatásos és erős része lesz az informatika, és napi online tevékenységei biztonságosak és zavartalanok lesznek. Összesen 24 darab 10/100/1000 Mbps port található a készüléken, melyeket kiegészíti egy pár SFP slot.

Teljesítményszabályozás


A 802.3at PoE szabvánnyal dolgozó KVM kapcsoló kitűnő  eszköz sok készülék csatlakoztatására, csupán a hálózati adapteren keresztül. Az eszköz IEEE 802.3az technológiát használ és automatikus felismeri a hálózati forgalmat, és dinamikusan módosítja a beállításokat a hálózat terheltségétől függően. Ha az kapcsoló inaktív kapcsolatot vagy eszközt érzékel, automatikusan csökkenti a teljesítményt.

 

Egyszerű adminisztráció


A kis vállalatok számára, akik sokszor nem rendelkeznek informatikai osztállyal, az ZyXEL GS1900 sorozat előnye, az integrált, intuitív Web Konfigurátor és Adminisztrációs Felület. Néhány lépésben, egy varázsló végigvezeti a kezdeti beállításokon, anélkül, hogy foglalkoznia kellene a bonyolult konfigurációs oldallal.

 

Környezetbarát funkciók az IEEE 802.3az szerint:

 

  • Kábel hosszérzékelés
  • Inaktív kapcsolat érzékelése
  • Hálózati forgalom érzékelése - Green Ethernet (EEE) szabvány támogatása

Paraméterek

Méret

Szélesség 440 mm
Magasság 45 mm
Mélység 310 mm

Típus és funkció

Funkciók L2, PoE (Power over Ethernet), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable)

Sebesség

Váltókapacitás 52 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Tömeg

Tömeg 4 000 g

Portok

RJ-45 24 db
SFP 2 db
Kód:  VD098j6
Termékszám:  GS1900-24HP-EU0101F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20