Oldal frissítése

ZyXEL GS1900-24

4,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL GS1900-24

Gyors szélessávú switch modern paraméterekkel, mint például az energiatakarékos funkciók, a  ventilátor nélküli kialakítás és a teljes IPv6-támogatás. A berendezés használatával elmozdíthatod a cég IT infrastruktúráját a nagyobb teljesítmény felé. A nagy sebességű adatátvitelhez társul a megfelelően méretezett áteresztő képesség még nagy terhelés esetén is. Összesen 24 port áll a rendelkezésedre 10/100/1000 Mbps sebességgel, amelyeket kiegészít egy pár optikai SFP port a hálózat további részeihez való csatlakozáshoz. A switch telepíthatő rack szekrénybe is, ahol ideális körülményeket lehet teremteni a hosszú távú megbízható működésre.

Egyszerű adminisztráció

A kis szervezetek számára, amelyek gyakran nem rendelkeznek informatikai osztállyal, a ZyXEL GS1920 sorozat előnyös, mert tartalmaz egy integrált, intuitív Web Configuration and Administration Guide nevű varázslót. Ez néhány lépésben végigvezet a kezdeti beállításokon, anélkül, hogy foglalkozni kellene bonyolult konfigurációs oldalak beállításával.

Paraméterek

Méret

Szélesség 441 mm
Magasság 44 mm
Mélység 131 mm

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable)

Sebesség

Váltókapacitás 52 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Tömeg

Tömeg 2 090 g

Portok

RJ-45 24 db
SFP 2 db
Kód:  VD098j5
Termékszám:  GS1900-24-EU0101F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05