Oldal frissítése

ZyXEL GS1200-5HP

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZyXEL GS1200-5HP

A GS1200 szériába tartozó gigabit switch a vállalkozások igényeit elégíti ki. Gyors, könnyen kezelhető hálózati csomópont, amely tápellátást is képes biztosítani a PoE-t támogató eszközök számára. A megfizethető eszköz a modern hálózati kommunikációhoz szükséges minden funkcióval rendelkezik. Támogatja a VLAN  virtuális hálózatot, a QoS-nek köszönhetően priorizálható a sávszélesség, és olyan, fejlett biztonsági funkciói is vannak, mint a Broadcast Storm Control (portonkénti forgalomszabályozás) vagy az és IGMP Snooping.

Fontosabb termékjellemzők

  • Gigabites adatátvitel
  • 4x PoE  port (IEEE 802.3)
  • Intuitív webes felület
  • VLAN, QoS, IGMP támogatás
  • Energiatakarékos Ethernet (IEEE 802.3az)

PoE: Power over Ethernet

A switch képes ugyanazon a vezetéken tápellátást biztosítani a PoE-t támoható eszközök számára, amelyiken az adatokat továbbítja. Félreeső helyen, ott is telepíthető, ahol nincs vezetékes áramellátás. A switch megfelel az IEEE 802.3 szabványnak: portonként maximum 30W teljesítményt nyújt, a PoE kapacitása pedig 60W. Ez bizonyosan elég vezeték nélküli hozzáférési pontok, IP kamerák vagy IP telefonok számára.

Egyszerű webes konfigurálás

A ZyXEL GS1200 Switch nem igényel semmilyen további szoftvert a konfigurációhoz. Egyszerűen az inuitív webes felületen, néhány kattintással elvégezhető a beállítás. Minden funkcióval rendelkezik, amivel csak szükséges.  – például távolról újraindíthatók a PoE-t támogató eszközök. 

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 193 mm
Magasság 26 mm
Mélység 84 mm

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)
Funkciók L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 10 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Tömeg

Tömeg 400 g

Portok

RJ-45 5 db
10/100/1000Base-T 5

Portok

10/100/1000Base-T 5
Kód:  VD098g5
Termékszám:  GS1200-5HP-EU0101F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15