Oldal frissítése

Zwilling Twin Pollux kenyérszeletelő kés 20 cm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zwilling Twin Pollux kenyérszeletelő kés 20 cm

A professzionális kenyérszeletelő kés, 20 cm-es késsel, valódi szakemberek számára készült, azonban nem csak számukra alkalmas, hanem mindazoknak, akik szeretnek főzni, és minőségi eszközöket keresnek. A Zwilling kést a hosszú élettartam és a kiváló minőségű kidolgozás jellemzi. Tökéletes kialakítás, jól illeszkedik a kézbe, és csúszásmentes nyele tökéletes védelmet nyújt az ujjak számára a pontos szeleteléshez - ezek a tulajdonságok teszik igazán érdemessé ezt a minőségi kést megvásárlásra.

Legfontosabb jellemzők

  • Penge hossza 20 cm
  • Ideális kenyér és péksütemények vágásához
  • Fogazott penge a tökéletes szeleteléshez
  • Szegecselt markolat
  • Egy darab kiváló minőségű acélból készült
  • Könnyű kivitel a könnyebb munkavégzés érdekében

Fogazott penge a sokoldalú konyhai használathoz

A kés legjobb tulajdonságának eléréséhez a legmagasabb minőségű acél speciális keverékével vannak biztosítva, optimális mennyiségű krómmal és szénnel. Ezenkívül a kést szabadalmaztatott Friodur eljárással edzik, amelynek elve a fagyasztás, így a kés nehezebbé, tartósabbá és a korrózióval szemben ellenállóbbá válik.

 

Paraméterek

Típus

Kés típus Kenyérvágó kés

Penge

Penge hossza 20 cm
Kód:  ZWI024
Termékszám:  30726-201
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20