Oldal frissítése

ZWILLING Szeletelőkés 16 cm PURE

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZWILLING Szeletelőkés 16 cm PURE

A kiváló ZWILLING PURE 16 cm szeletelő kés segít a hús vékony szeletekre történő professzionális felvágásában és számos különféle étel elkészítésében. A karcsú penge sima élével ugyanolyan könnyedén felszeletelheted a vasárnapi sültet, mint a gulyáshús. A ZWILLING kés szabadalmaztatott technológiák alkalmazásával különleges solingeni acélból készült, amelyek ellenállóvá teszik és szinte semmilyen karbantartást nem igényel. Az ergonomikus forma könnyebb és biztonságosabb munkavégzést biztosít a PURE késsel.

A ZWILLING PURE 16 cm-es szeletelőkés fő jellemzői

  • A PURE szeletelőkés robusztus és különböző típusú húsok szeletelésére alkalmas
  • Az erős és tartós V-alakú penge megkönnyíti az igényes anyagok szeletelését
  • ZWILLING J.A. Henckels cég által kifejlesztett különleges acél
  • Faggyal edzett penge (FRIODUR technológia)
  • Pontosan, egyetlen darab acélból kovácsolt (SIGMAFORGE technológia)
  • Ergonomikus és kiegyensúlyozott műanyag nyél nem fárasztó és biztonságos munkavégzéshez a PURE késsel
  • Javasoljuk, hogy a ZWILLING kést kézben mosogasd el

ZWILLING PURE design

A ZWILLING PURE termékcsalád minimalista és időtálló, innovatív és egyben praktikus. A PURE szeletelőkés mindennapi használatra készült, és a legmagasabb igényeknek is megfelel. A megalkotója Matteo Thun milánói építész és designer, aki azt mondja: "Ez a kés a tiszta, elemi design-on és a könnyű, elegáns anyagokon és formákon alapul".

A ZWILLING kések használata és karbantartása

A tökéletes eredmény érdekében használd a ZWILLING késeket a megadott célra - különböző méretek, pengeformák és vágóélek állnak rendelkezésre. A ZWILLING PURE szeletelőkéssel való vágáskor használj fa vagy műanyag alátétet. Soha ne használj üveg- vagy gránitalátétet, amelyek kicsorbíthatják a pengét. A legkímélőbb a kézi mosogatás és az azonnali megszárítás egy konyharuhával. Tárold a PURE kést biztonságos módon (a véletlen sérülések elkerülése érdekében), és egyben védd meg a pengét a más szerszámok okozta károsodástól, pl. ha ugyanabban a fiókban vannak (használd a pengét takaró tokot).

A penge hossza:
160 mm

A nyél hossza:
123 mm

Paraméterek

Típus

Kés típus Vágókés
Nyél anyaga Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 16 cm
Kód:  ZWIPU160
Termékszám:  33600-161

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10