Oldal frissítése

ZWILLING Four Star séfkés 18 cm

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZWILLING Four Star séfkés 18 cm

A német Zwilling cég Four Star sorozatába tartozó különleges kiadású séfkés minden konyhában univerzális segítő - legyen szó akár fűszernövények aprításáról, vagy húsok és zöldségek szeleteléséről. Ez a kés sima élével egyike a négy új típusú késnek, amelyekkel a Zwilling cég fennállásának 40. évfordulóját ünnepli.

A kiváló minőségű, egyetlen darab edzett acélból készült pengét nagyon hosszú élettartam és korrózióállóság jellemzi. A kidolgozás lézerrel vezérelt, így az éle optimális vágási szöggel rendelkezik. A karcsú, V-alakú penge hús kicsontozására is alkalmas. Az ergonomikus alakú műanyag markolat átmenet nélkül csatlakozik a pengéhez, ami megakadályozza a baktériumok és a szennyeződések megtelepedését.

Ezzel a rugalmas késsel a Zwillingből számos ízletes ételt varázsolhatsz elő, amelyeket a családod és a barátaid is értékelni fognak!

Fő jellemzők

  • V-alakú acél penge
  • karcsú alakú penge
  • sima él
  • ideális súlyeloszlás
  • kiváló minőség és hosszú élettartam
  • ellenáll a korróziónak
  • ergonomikus kialakítású nyél

Paraméterek

Típus

Kés típus Szakácskés

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 18 cm
Kód:  ZWI017
Termékszám:  31071-181
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10