Oldal frissítése

Zwilling Four Star húsvágó bárd 15 cm

57 390 Ft

Zwilling Four Star húsvágó bárd 15 cm

A Four Star húsvágó bárd a híres Zwilling J. Henckels-től  tökéletes eszköz professzionális és otthoni használatra. 15 cm-es pengehosszúságával ideális nagyobb húsdarabok, például bordák vagy szeletelt húsok aprítására és vágására, és különösen alkalmas csontos húsok feldolgozására is. A Four Star termékcsalád klasszikus kialakításának köszöhetően a kés nyele ergonomikus kialakítású, mely biztosítja a biztonságos használatot. A kés markolata szintetikus anyagból készült, tökéletesen résmentes illesztéssel, amely maximális higiéniát biztosít. A Rockwell-skála 57 HRC keménységével ez a húsvágó bárd nemcsak egy nagy teljesítményű eszköz, hanem hosszú távon is megbízható segédeszköz a konyhában. A húsvágó bárdot ajánlott kézzel mosni.

A Zwilling Four Star húsvágó bárd főbb jellemzői

  • A Zwilling Four Star húsvágó bárddal csontos húsokat is lehet aprítani.
  • A penge hossza 15 cm
  • Ergonomikus nyéllel büszkélkedhet
  • Keménysége 57 HRC-nek felel meg
  • A penge egy darab acélból készült
  • A Zwilling Four Star húsvágó bárdot ajánlott kézzel mosni

Zwilling Four Star minőség, amelyre mindig számíthatsz

A Zwilling Four Star húsvágó bárd a legkiválóbb minőségű acélból készült, amely garantálja a kimagasló teljesítményt és ellenáll a korróziónak. A különleges Friodur technológia a penge keménységét és tartósságát garantálja, míg a Sigmaforge technológia az egyetlen darab acélból készült kés hibátlan formájáért és tartósságáért felel. A nyél és a penge közötti megerősített résznek köszönhetően ez a húsvágó bárd nemcsak az ujjak védelmét biztosítja, hanem stabil támaszt is a kényelmesebb és biztonságosabb munkavégzéshez.

Four Star 40 éves hagyományokkal

A világhírű Zwilling J. A. Henckels, amely több mint 40 éve gyárt Four Star késeket, nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a vásárlói elégedettségre. A gyártáshoz való kompromisszummentes hozzáállásuknak és hagyományosan az innovációra helyezett hangsúlynak köszönhetően a Four Star késeket a piac legjobbjai között tartják számon. Nemcsak a nagy teljesítmény és megbízhatóság, hanem a hosszú élettartam és a maximális felhasználói elégedettség is lenyűgözi a vásárlókat.  


Paraméterek

Típus

Mosogatógép Mosogatógépben mosható
Kés típus Bárd
Nyél anyaga Műanyag

Penge

Penge anyaga Rozsdamentes acél
Penge hossza 15 cm
Penge szélessége 10 mm
Kód:  ZWIknz36
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1001612

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10