Oldal frissítése

Zwilling ENFINIGY - rozsdamentes acél

4,4 3 értékelés
38 790 Ft

Zwilling ENFINIGY - rozsdamentes acél

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen eszköz. Ezen Zwilling elektromos vízforraló 1,5 l térfogatot és könnyű használatot kínál. Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak vizuálisan vonzó, de a tisztítása is könnyű és gyors, nem tartalmaz nemkívánatos káros anyagokat, továbbá használatakor nem alakulnak ki kellemetlen szagok és mellékízek, függetlenül attól, hogy milyen gyakran használjuk. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és minden konyha fényét tovább növeli. A stílusos Zwilling elektromos vízforraló energiafelhasználása 1850 W. A praktikus beépített szűrő megóvja a vizet a szennyeződésektől és az esetleges vízkőtől. A dekoratív megjelenésű és megbízható Zwilling elektromos vízforraló számos előnyt és praktikus funkciót kínál minden használójának.

Vízforraló Zwilling ENFINIGY - rozsdamentes acél Oldalnézet

A kiváló minőségű Zwilling ENFINIGY - rozsdamentes acél gyorsforraló fő tulajdonságai

  • Az előnyös Zwilling vízforraló könnyű és hatékony használatot biztosít
  • Kapacitása 1,5 l
  • Ellenálló anyagokból készült, például rozsdamentes acél (inox)
  • A stílusos Zwilling vízforraló energiafogyasztása 1850 W
  • Az eszköz része a praktikus beépített szűrő
  • A gondtalan használatról kábeltároló rekesz gondoskodik
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • A beállított vízhőmérsékletet bizonyos ideig a felmelegítés után is tartja

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben. A fűtőspirál a vízforraló aljában rejtőzik, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Megbízható működés és garantáltan hosszú élettartam elektromos vízforraló

A hasznos Zwilling gyorsforraló nem csak a gyártásához felhasznált kiváló minőségű anyagokkal dicsekedhet, hanem kábeltároló rekesszel is, amely biztosítja az egyszerű és praktikus használatot és tárolást. Ha forralás közben más irányba terelődik a figyelmed, és a vízről elfeledkezel, nem lesz szükség ismételt melegítésre. Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,5 l
Tulajdonságok Szűrő, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása
Energiafelhasználás 1 850 W
Szűrő típusa Beépített

Szín

Szín Rozsdamentes acél

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ZWIRK138
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  53005-000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20