Oldal frissítése

Zwilling 30772-300 PS

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zwilling 30772-300 PS

Minden profi szakács tudja, hogy ha szeretnénk hogy késünk sokáig éles maradjon, akkor minőségi vágódeszkát kell használni. A bambusz ideális anyag keménységével és tartósságával, és természetesen antibakteriális. A bambuszfa gyönyörű, természetes mintája által a vágódeszka tökéletes szervírozáshoz, vendéglátáshoz is. Még egy vágódeszka is lehet luxus cikk.

Fő előnyök

  • Praktikus vízelvezetővel rendelkezik a széleken
  • A bambusz ideális anyag - nem túl puha, hogy letörjön a széle, ugyanakkor nem túl kemény, így nem károsítja a késeket, amelyek hosszabb ideig maradhatnak élesek
  • Mindkét oldalán használható vágódeszka
  • Méretek: 25 cm x 18,5 cm x 2 cm
  • A Pohlreich Selection Potten & Pannen - Staněk exkluzív gyűjteményből származik

Használati tippek

Minden fa vágódeszkának szüksége van gondozásra, amelynek legjobb módja havonta egyszer hidegen sajtolt konyhai olajjal átdörzsölni. A deszka így nem szárad ki, megtartja színét és erdeti formáját.

Kézi mosogatás ajánlott.

Kód:  ZWIACC01
Termékszám:  30772-300 PS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10