Oldal frissítése

Zwilling csontozó kés 31024-141 PS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zwilling csontozó kés 31024-141 PS

Profi csontozó kés 14 cm-es pengével valódi profik számára, de nem csupán nekik. A kés bárki számára kiváló, aki szeret főzni és nem akar minőségi eszközöket vásárolni. A J.A. Henckels Zwilling pengéi sokáig élesek maradnak, és a kések kiváló minőségben készülnek. Tökéletes egyensúlyban vannak, jól illeszkednek a kézbe és tökéletes támogatás nyújtanak az ujjaknak a pontos vágáshoz és szeleteléshez. Már csak ezekért a tulajdonságokért is megéri megvenni ezt a kiváló kést.

Egyedi, ék alakú penge a könnyű és biztonságos vágáshoz

A Zwilling PS Professional kés egyetlen darab fémből készült Sigmaforge technológiával, tökéletes geometriával. A gyártás utolsó fázisában a pengét lézerrel élezik és ellenőrzik.

A kés kiváló tulajdonságai a magas minőségű acél és az optimális króm/szén arány különleges ötvözetének köszönhetők. Ezen kívül a kés a szabadalmaztatot Fridour technológiával készül, amelynek során a pengét lehűtik, így egyre erősebb lesz, és sokkal jobban ellenáll a korróziónak.

A kiváló minőségre garancia Zdeňek Pohlreich aláírása, amelyet a kés pengéjébe gravíroztak.

Legfontosabb tulajdonságai

  • A késpenge hossza 14 cm
  • Hidegen edzett
  • Szegecselt markolat
  • Egy darab kiváló minőségű acélból készült
  • A penge keménysége a Rockwell-skálán körülbelül 57 HRC
  • Élettartam garancia a gyártási hibás pengékre
 

Paraméterek

Típus

Kés típus Csontozókés

Penge

Penge hossza 14 cm
Kód:  ZWINU002
Termékszám:  31024-141 PS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05