Oldal frissítése

Zuru - Ajándék csomag víz léggömbök csatákhoz

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Zuru - Ajándék csomag víz léggömbök csatákhoz

A víz léggömbök ajándékcsomagolású kültéri játékkal, melyben két léggömb dobó is található, nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek is remekül fognak szórakozni. Ideális játék nyári parti, vagy a kerti születésnapi ünneplés során. A használata rendkívül egyszerű, a léggömb köteget elég csatlakoztatni a vízcsőhöz, ezt követően megtölteni vízzel. Egy percen beül akár 100 vízi bombát készíthet. Elkezdődhet hát a nyári vizes háború!

A különleges léggömb dobóknak köszönhetően dobásai még pontosabbak lesznek. A csomagolás két praktikus, léggömbökre szolgáló táskát is tartalmaz. Dobja fel a barátaival együtt töltött időt a forró nyári napok során, és éljenek át együtt izgalmas pillanatokat a vízi csatákkal.
Paraméterek és jellemzők:
A csomagolás tartalma:

  • 2× léggömb dobó
  • 4× köteg léggömb (összesen 100 víz léggömb)
  • 1× csatlakozó a tömlőhöz
  • 2× léggömbökre szolgáló táska

Ajánlott kor:
6 év
A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Kód:  HRAa8068
Termékszám:  0845218011871

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20