Oldal frissítése

ZTE Blade A72s

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZTE Blade A72s

Eme ZTE Blade A72s mobiltelefon része a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. három kamera segítségével. Az okostelefon 6,75" -es kijelzővel rendelkezik, melyet a nagy telefonok szerelmesei örömmel fogadnak majd. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Unisoc T606 processzor gondoskodik. 3 GB rendszermemóriával rendelkezik. Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a modern ZTE okostelefon 2023 óta van a piacon.

ZTE Blade A72s okostelefon alapvető tulajdonságai

  • Eme ZTE okostelefon 6,75" méretű képernyővel készült
  • A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 3 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6,745"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • A fő műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer látja el
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát Micro SD típusú és 1024 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Eme ZTE telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz minden pillanat, amit ezzel a csodás ZTE telefon használatával töltünk el, mivel 6,745" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, elegendő a 60 FPS-es játékokhoz.

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű ZTE okostelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. Eme ZTE okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A mélységi kamera segít rögzíteni a 3D-s modelleket, amely akkor is képes optimalizálni a fotókat, ha a téma távolabb van az objektívtől.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen ZTE mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, garantálja a két vagy akár több napos használatot. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 22,5 W. A töltésre USB-C port használható.

Ezen ZTE mobiltelefon megbízható teljesítményt biztosít

A nagyszerű ZTE okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 12,. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 3 GB rendszermemóriával funkcionál, ami optimális a kevésbé igényes felhasználók számára. Ha még a telefon memóriája sem elegendő lehetséges azt bővíteni egy 1024 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern ZTE mobiltelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GLONASS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített változata, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia gyorsabbá és pontosabbá teszi a helymeghatározást, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, ami a kommunikáció olyan formája, amikor is az interneten keresztül történik a hívás a hagyományos telefonhálózat helyett. VoLTE technológiával rendelkezik. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról élvezd a zenét.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű ZTE mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, hála a biometrikus arcfelismerésnek. Az MMS lehetővé teszi a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalom megosztását másokkal. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

168 × 77,5 × 8,6 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

198 g

Kód:  ZTE2078ax
Termékszám:  ZTE2078ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05