Oldal frissítése

Zsebkönyv 624 Basic Touch White

4,4 55 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zsebkönyv 624 Basic Touch White

Elektronikus olvasó könyvek PocketBook 624 várunk minden lelkes olvasók. Alacsony ár, a tökéletes méret, hogy készítsen és a kijelző létre, pontosan erre a célra kívánatos kombinációját olvasására mindenhol lépsz. Egy újdonság az overlay kijelző egy vékony kapacitív érintőképernyő technológia az üveg helyett, így az olvasó az elődjéhez képest akár 12% -kal könnyebb. Együtt a profil 8,3 mm illeszkedik csak bele poggyász, hanem a nagyobb zsebben. Olvassa el a legnagyobb kasszasikerek járművekben, kávézók, ebédidőben, vagy pihen a parkban.
A készülék rendelkezik egy gyors 1GHz processzor, így képes lesz arra, hogy kényelmesen megtekintheti a sokféle elektronikus formátumban. Az olvasó támogatja az EPUB formátum, amely lehetővé teszi, egyszerűen könyvkölcsönzés a helyi könyvtárak, amelyek elektronikus levéltár. A vevő könyvek az interneten ez a modell WiFi kapcsolat. Azt is kínál internet böngésző és a kapcsolat, hogy számot a Dropbox egyszerű szinkronizálást a könyvtár az eszközök között.
A készülék rendelkezik egy E-Ink kijelző, amely képes megjeleníteni akár 16 szürkeárnyalat. Az előnye, hogy ez a kijelző jellemzi hasonló olvasni a klasszikus papír - azaz nagy kontraszt, olvashatóság minden szögből, és mint a hagyományos kijelzők minimális fogyasztás és terhelését. A kijelző áramot fogyaszt, különösen, amikor a változó nézetek és így az élet függ csak a böngészést.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 6 " (15,24 cm)
Felbontás - pixel HD 800 × 600

Támogatott formátumok

Támogatott formátumok PDF, MOBI, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF

Funkciók

Funkciók Szótár, Fényképnézegető, Beépített játékok, Webböngésző
Felszerelés Érintőképernyő

Memória

Belső memória 4 GB
Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC

Kommunikáció és portok

Vezeték nélküli WiFi
Csatlakozók Micro USB

Konstrukció

Szín Fehér
Szélesség 114,6 mm (11,46 cm)
Magasság 174,4 mm (17,44 cm)
Mélység 8,3 mm (0,83 cm)
Tömeg 191 g
Kód:  MD050i17f
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10