Oldal frissítése

ZOTAC ZBOX Sphere OI520 PLUS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZOTAC ZBOX Sphere OI520 PLUS

Teljes számítógép elrejtve egy kicsiny testet szokatlan design gömb alakú kínál nagyon alacsony energiafogyasztás, amely nem terheli a környezetet vagy a pénztárca. Kétmagos processzor, beépített grafikus garantálja a zökkenőmentes válasz rendszert, amely lehetővé teszi, hogy játsszon videókat, fényképeket, cseveghet barátaival a társadalmi hálózatok, illetve a munka irodai alkalmazásokhoz.
Az alaplap integrált kétmagos processzor   Intel Core i5 4200 egy új család Haswell, akinek magok ketyegő 1.6GHz. Köszönhetően az Intel Turbo Boost 2 azonban sebesség elérje a 2,6 GHz-es.Advanced 22 nm gyártási folyamat és a fejlett optimalizálási garancia az alacsony üzemanyag-fogyasztás és a kapcsolódó minimális fűtés a belső alkatrészeket. Integrated Graphics Intel HD Graphics 4400 kínál tisztességes teljesítményét minimális energia fogyasztás és képes megbirkózni a 3D-s video és kevésbé igényes játék, ami mini multimédiás szórakoztató központ.
A számítógép rendelkezik négy gigabájt DDR3 modulok és 2,5 "merevlemezt 500 GB-os kapacitással. A beépített kártyaolvasó képes kezelni a leggyakoribb típusú adathordozók és csatlakoztassa a perifériákat szolgálja a négy nagy sebességű USB 3.0 port. A monitor csatlakoztatásához vagy TV-kép segítségével digitális HDMI vagy DisplayPort.Adatátvitel mobil eszközök és PC, akkor a Bluetooth vezeték nélküli technológia 4.0.
Mivel a minimális felmelegedés nem a belső alkatrészek hűtéséhez szükség nagy légáramlás és a ventilátor is megy minimális sebességet, amely nem bocsát ki zaj vagy rezgés. A számítógép kompatibilis a Microsoft operációs rendszerek Windows 7 és újabb Windows 8 eszközön.

Kód:  AZ105g
Termékszám:  ZBOX-OI520-P-BE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05