Oldal frissítése

ZOTAC ZBOX PI221

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZOTAC ZBOX PI221

A miniatűr számítógépek kínálata egyre bővül, most a jól ismert ZOTAC cég is kihozta a sajátját.  A ZOTAC ZBOX PI221 név egy teljes értékű számítógépet rejt, amivel a a tévédet  multimédiás szórakoztatóközponttá alakíthatod. A hozzá tartozó Windows 10 számos hasznos funkciót és továbbfejlesztett Windows Store-t kínál, amely tele van remek alkalmazásokkal és játékokkal.

Legfontosabb jellemzői

  • Teljesértékű számítógép miniatűr méretben
  • Ideális otthoni multimédiás központnak
  • Fejlett processzor passzív hűtéssel
  • Modern Windows 10
  • Gyors vezeték nélküli WiFi

Teljesítmény és modern felszerelés

A kompakt kialakítás rendelkezik az alapvető USB 3.0, LAN (RJ-45) és micro SD memóriakártya-olvasó bemenetekkel. A WiFi 802.11 ac és a Bluetooth is bizonyára jól jön, ha Bluetooth billentyűzetet vagy egeret szeretnél használni. A megfelelő teljesítményt a fejlett Intel Atom processzor passzív hűtéssel és integrált grafikus Intel HD Graphics kártyával biztosítja. A tároláshoz 32 gigabájt áll rendelkezésre, amit lehet bővíteni a fent említett Micro SD / SDHC / SDXC segítségével.

Könnyen hordozható

A HDMI videokimenetnek köszönhetően a mini számítógép képes csatlakozni tévéhez, projektorhoz, vagy monitorhoz. Az üzleti életben is kényelmesnek fogod találni: nem probléma, hogy magaddal vidd a számítógéped, bárhová is mész, csatlakoztathatod a tévéhez egy szállodai szobában, vagy a projektorhoz egy céges meetingen.

 
Kód:  AZ102e3d
Termékszám:  ZBOX-PI221-W3B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10