Oldal frissítése

ZOTAC ZBOX nano CI320

4,6 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZOTAC ZBOX nano CI320

ZOTAC ZBOX mini PC CI320 nano jellemző az alacsony energia elegendő teljesítményt irodai és multimédiás felhasználásra, és hála a passzív hűtés nagyon csendes működést. Ez egy kompakt képzés számítógép, ami könnyen elfér mellette a LED TV-vel. Ez lehet egy nano CI320 könnyen csatlakoztatható a digitális interfész, HDMI nagyfelbontású. 

A kiválás hatalom a számítógép érdekel fejlett négymagos Intel Celeron processzor N2930 sorozat Bay Trail. Az atommagok frekvencián működik, 1,83 GHz-es, és ha szükséges, az érték 2,16 GHz turbó üzemmódban.Közvetlenül a processzor szintén egy grafikus kártya Intel HD Graphics gazdaságos üzemeltetés és támogatja a DirectX 11.1 és OpenGL 3.4 Így kezeli, és videókat HD felbontásban.Az egyetlen dolog hiányzik a számítógépről, a merevlemez SATA III és a RAM, hogy hozzá az ízlése alkalmas SO-DIMM modern típusú DDR3L. 

Támogatói digitális fényképek vagy a mobil eszközök fogják a beépített 3in1 kártyaolvasó (SD / SDHC / SDXC).Ellenőrző perifériák és egyéb kiegészítők csatlakozón keresztül hat USB port, köztük négy harmadik0. Természetesen van hálózati kapcsolat gigabites hálózati kártya vagy vezeték nélküli WiFi. 

Számítógépes ZOTAC ZBOX nano CI320 szállítják anélkül, hogy a telepített operációs rendszer, így szabadon választhat a rendszert, amely megfelel Önnek. Egyaránt kínálunk a Microsoft Windows 7, így egyre népszerűbb a Windows 8.1 A számítógép tartalmaz egy készlet, de a gyakorlati VESA hátul a monitor vagy a televízió, amely lehet menteni egy csomó helyet az íróasztalon.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Processzor

Processzor sorozat Intel Celeron
Processzor frekvencia 1,83 GHz (1 830 MHz)
Core boost frekvencia 2,16 GHz (2 160 MHz)
Max TDP 8 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD felbontás

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11 b/g/n

Szín és dizájn

Szín Fekete

Rendszermemória

Memória frekvencia 1 333 MHz
Memória típusa DDR3
Maximum RAM kapacitás 8 GB
RAM slotok száma 1 db

Kimenetek

USB 2.0 2 ×
Grafika HDMI, DisplayPort
Egyéb eSATA, LAN
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 127 mm
Magasság 127 mm
Mélység 45 mm
Kód:  AZ110h6
Termékszám:  ZBOX-CI320NANO-BE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05