Oldal frissítése

ZOTAC ZBOX BI322 Windows 10

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZOTAC ZBOX BI322 Windows 10

 

A ZOTAC ZBOX BI322 egy mini számítógép, amire alacsony energiafelhasználás és csendes működés jellemző, és elég ereje van az irodai és multimédiás felhasználáshoz. Olyan kicsi, hogy bőven elfér a LED TV mellett. Könnyen lehet csatlakoztatni a BI322 digitális HDMI HD-vel vagy Displayport segítségével. Az adatok egy 32GB SSD-re menthetők, és van lehetőség a bővítésre egy 2,5" SATA HDD és SSD szabad slotnak köszönhetően. A számítógép előtelepített Microsoft Windows 10-zel rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Miniatűr PC a nappaliba, tévéhez való csatlakoztatására alkalmas
  • Energiatakarékos Intel processzor, ami elegendő teljesítményt biztosít a multimédiás működéshez
  • 32 gigabájt SSD 2,5" HDD vagy SSD bővíthetőséggel
  • Modern kétoldalas USB 3.0 csatlakozó, C típusú
 

Miniatűr multimédia PC csendes működéssel

A számítási teljesítményért a jó öreg négymagos Intel Celeron N3050 processzor Braswell felel, aminek a frekvenciája 2,16 GHz. A processzorhoz tartozik egy gazdaságos üzemelésű Intel HD Graphics grafikus kártya, ami támogatja a DirectX 11.2-t és az OpenGL 4.3-t, így kezeli a HD felbontású videókat is. Ez a verzió előre telepített 2 GB RAM DDR3L memóriával rendelkezik.

 

A berendezés, amit semmi nem korlátoz

A digitális fényképek vagy a mobil eszközök szerelmesei értékelni fogják a beépített 3in1 (SD / SDHC / SDXC) memóriakártya-olvasót. A perifériák és egyéb kiegészítők négy USB porton keresztül csatlakozhatnak, köztük két nagy sebességű 3.0 vagy 3.0 egyoldalú C típusú. Természetesen van hálózati csatlakoztathatóság hálózati kártyáva.

Kód:  AZ102q5n3
Termékszám:  ZBOX-BI322-BE-W3B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20