Oldal frissítése

ZOTAC GeForce GTX950 DDR5 2 gigabájt Lite Pack

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZOTAC GeForce GTX950 DDR5 2 gigabájt Lite Pack

Játék grafikus kártya kispolgári chip GeForce GTX 950. Teljesen kihasználja a hatalmas építészeti és gyártják Maxwell fejlett 28nm gyártási technológia. Reach neki, mindenkinek, aki szeretne egy jó alapot a zavartalan játék vagy audiovizuális fogyasztás.

Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

legfontosabb jellemzői

  • Powered chip NVIDIA GeForce GTX 950
  • Integrált gyors 2GB memória típusa GDDR5 128 bites busz
  • Kapcsolódás az egyszerű kapcsolatért minden típusú monitorok
  • Támogatja a DirectX 12

A nagyobb gyakorisággal

A gyárilag tuningolt modell jelentősen nőtt mag frekvencia, amely esetén eléri a 1089 MHz-es a lehetőséget, hogy növelje akár 1266 MHz-es boost módban. Ez kapcsolódik a szupergyors GDDR5 memória típus kapacitása 2 GB A memória órajele 6610 MHz-es frekvencián felvonulás, amely biztosítja a tökéletes teljesítmény a számítások során. Grafikus mag és a memória segítségével kommunikál a busz szélessége 128 bit.

Support bevonja több kártyát

Jestli vám je i tento výkon málo, s podporou technologie SLI zapojíte více grafických karet a navýšíte tak výkon počítače na další levelpodmínkou je kompatibilní základní deska. Támogatja a DirectX 12, kapsz a legújabb és legjobb minőségű renderelés 3D grafikai alkalmazásokat fel, így kihasználják a teljesítményt a kártya, beleértve a hanghatásokat. Játszunk a legújabb játékokat lenyűgöző részletességgel.A nem kívánt hőt eltávolítjuk egy modern rendszer szabályozott 90 mm-es ventilátor és a kimeneteket találunk DisplayPort, HDMI és egy pár DVI csatlakozóval. 

Kód:  EB162b
Termékszám:  ZT-90601-10L

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05