Oldal frissítése

Zopa Yoga állítható utazóágy cipzárral - Füst Melange

4,5 2 értékelés

Zopa Yoga állítható utazóágy cipzárral - Füst Melange

Hogyan biztosíthatja a baba kényelmes és biztonságos alvását, ha a klasszikus kiságy használata nem olható meg? A Zopa Yoga segítségével könnyen megteheti. Kompakt méreteinek és a hordozható táskának köszönhetően, tartalmát könnyedén megoszthatja, és bárhová ki is rakhatja azt. Alapvető szerepe a matracnak van az ágy elhelyezésében, annak érdekében, hogy nagyobb kényelmet biztosítson Önnek és a kisbabának. A Zopa ágyat praktikus kerekekkel fékezd le. A Jóga ágyfejeken cipzárra működő, amely különösen vonzó lesz az idősebb gyermekek számára. Az ágy nagyméretű oldalsó zsebbel rendelkezik. 

A Zopa Yoga Smoke Melange utazó ágy fő jellemzői

  • Lehetőség van arra, hogy cipzárral egy függeszthető ágylapot helyezzünk a gyerekágyba, gyermekek számára 6 hónapig és max. 10 kg súlyig.
  • Praktikus hordozótáska
  • Kényelmes matrac
  • Könnyű kezelés és karbantartás
  • Elöl zárható nyílás cipzárral

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Állítható alsó rész
Terhelhetőség 20 kg
Felszereltség Matrac, Útitáska, Oldalsó nyitható rész

Méret & súly

Magasság 74 cm
Szélesség 64 cm
Hossz 124 cm
Tömeg 9,2 kg
Kód:  BABY6695
Termékszám:  859511441542
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05