Oldal frissítése

Zone Hyper Hockey Ultralight 27 korall 96cm R-16

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Zone Hyper Hockey Ultralight 27 korall 96cm R-16

Egy könnyen használható floorball bot, amely minden mérkőzést felejthetetlen élményt nyújt! Nemcsak a kezdők, hanem a tapasztalt sportolók is különösen alacsony súlyt és tökéletes alakot fognak értékelni. 

A bot modern megjelenése és színe megegyezik a sporteszközök legújabb trendjeivel. Továbbá, a négyszögletes shaftanak köszönhetően hasonló alakú, mint a jégkorong.  

Főbb jellemzők

  • Tökéletes padlós bot a kezdőknek és a fejletteknek
  • Ultra könnyű anyag a gyors lejátszáshoz
  • Négyszögletű tengely
  • Minőségi Monster Grip
  • Páratlan színterv

Könnyűség és elegancia

Ez a padlós bot szénszálból készült, az Air nyomás eljárást alkalmazva, majd a szenet addig fújja, amíg az öntőforma 100% -os töltöttségű. Ez teszi a botot hihetetlenül könnyű. A penge így mindössze 77 gramm súlyú.

A mozgás öröme

A Monster különleges fogantyúja kiváló minőségű anyagból készült, így nagyon tartós. A legnagyobb igénybevételnek kitett részeken a lehető legkisebb terhelésnek ellenáll. Jól viselkedik, nem csúszik, és emellett az izzadságot is meghajtja.

Paraméterek

Ütő hossza

Rúd hossza 96 cm

Orientáció

Orientáció Jobbos

Szín

Szín Piros
Kód:  SPTms0082
Termékszám:  7340011248460
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05