Oldal frissítése

Zmodem 4 csatornás felvevő NVR + 4x IR IP kamera PoE

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zmodem 4 csatornás felvevő NVR + 4x IR IP kamera PoE

A kamera rendszer négy kamerával, a LED csomag megfigyelésére terveztek beltéri és kültéri terek. DVR lehetővé teszi a kapcsolódást négy kamerák segítségével a táp- és adatkábelt, amelyek szintén a készlet. Előre töltött firmware lépés mellett megfigyelésére és rögzítésére a különböző funkciók, többek között a mozgás észlelésére és nyomon követésére a mobil eszközök. Állítsa előre telepített merevlemez kapacitása 1 TB.

legfontosabb jellemzői

  • Állítsa négy LED HD kamerák a csomagban
  • Protection nappali és éjszakai
  • kamerák időjárásálló
  • Számos lehetőség ellenőrző kamerák
  • Mozgásérzékelés riasztások e-mail
  • multitasking
  • P2P protokoll nélkül egy nyilvános IP-címet
  • Cseh lokalizáció
  • egyszerű telepítés

Hozzáférés a rekord sehol

DVR szerver támogatja a P2P protokollt, így a telepítés nagyon egyszerű, és mindenki tudja használni. Nincs szükség bonyolult halmaza port a router, vagy tudja a nyilvános IP-címet. A felhasználó több lehetőség áll ellenőrző kamerák. A legokosabb a mobil alkalmazások Zsight, amely a rendelkezésre álló népszerű operációs rendszerek Android és iOS. A felhasználók számára a Windows asztali kész Zviewer program, amely különösen hasznos, ha egy helyi hálózaton. Az utolsó lehetőség a felhő szolgáltatás Meshare.com, amely lehetővé teszi a felügyeleti kamerák az interneten bármely számítógépről.

Festés figyelmet a részletekre

All-in-one rendszer lehetővé teszi mind a négy külső HD kamera néhány percen belül. 720p felbontású képeket szolgáltat kiváló rozeznáním minden részletet. A kép sokkal szélesebb és torzulásmentesen, így nem jelent problémát is fel lehet használni a kereskedelmi területeken. LED kamerák kiváló láthatóságot akár 20m, akár teljes sötétségben, vagy gyengén megvilágított területeken. Kamerák vannak zárva egy fém test, ők így ellenáll a víznek és a rossz időjárási körülmények között, és teljesen védett a portól és esőtől.

Az univerzális rendszere több felhasználó

multitasking, amely része az operációs rendszer CCTV szett, a lépéshossz jelenít több műveletre egyszerre, beleértve a felvétel, lejátszás, mentés, a hozzáférést a smartphone és hasonlók. A rendszer különböző engedélyeket állíthat be, összesen 16 felhasználók. Nyugalmat kapsz mozgásérzékelés funkció, amely akár lehet kapcsolni bármely fényképezőgép mozgást vagy egy meghatározott területen a nagyobb pontosság érdekében. Ha a mozgás a megfigyelt területen, a rendszer azonnal küld egy képet egy figyelmeztetés, hogy a felhasználó előre e-mailben.

Kód:  QL500k
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15