Oldal frissítése

Zhiyun Weebill S

4,4 6 értékelés
166 990 Ft

Zhiyun Weebill S

Kiváló teljesítmény és kiváló rugalmasság

A Zhiyun Weebill-S 3 tengelyes stabilizátor új tápegységekkel és nagy pontosságú algoritmussal van felszerelve, amely 300% -kal javítja a nyomatékot, és 50% -kal növeli a választ. Az automatikus hangolás funkció a motorteljesítményt automatikusan hozzáigazítja a csatlakoztatott berendezés súlyához a magas egyensúly és az elforgathatóság érdekében. Ezt az egyedülálló stabilizátort hagyományos tükör- és DSLR-kamerákhoz tervezték.


A Zhiyun Weebill-S főbb jellemzői

  • 3 tengelyes motoros stabilizátor
  • Használható hagyományos függőleges vagy felfüggesztett helyzetben
  • Intuitív működés az OLED kijelzőnek köszönhetően
  • Kiegyenlítő rendszer 2.0 minden tengelyzárral
  • Intelligens adaptív vállkalibrálás
  • Az Arca Swiss és Manfrotto kompatibilis gyorskioldó lemez
  • Kompatibilis a TransMount Image Transfer modullal
  • Távirányító a videó megtekintéséhez
  • ZY Play mobilalkalmazás a ViaTouch 2.0 segítségével
  • Két Li-Ion elemnek köszönhetően akár 14 órás működés is lehetséges

Érzékenyebb és rugalmasabb, mint valaha

A gyors mozgások során a rezgés tökéletes kiküszöbölése érdekében a stabilizátor javított 8. generációs Instune algoritmussal van ellátva, nagy érzékenységgel. A fogantyún található vezérlőgomb megkönnyíti az egyes tengelyek sebességének és az egyéb paraméterek külön-külön történő beállítását a maximális rugalmasság érdekében.


Azonnali gimbális beállítások

Az intuitív OLED kijelző segítségével beállíthatod az összes fontos stabilizáló paramétert mobil alkalmazás nélkül. Opciók állnak rendelkezésre a motor teljesítményének, a kar sebességének és a sebességnek, a simaságnak, a holt térnek és az egyes gombok beállításainak testreszabásához.


Link a mobilalkalmazáshoz

A Weebill-S összekapcsolása a ZY PLAY mobilalkalmazással hozzáférést biztosít a fejlett funkciókhoz, például panoráma felvételhez, time lapsehez és videofelvételhez, hosszú expozíciós felvételekhez stb.


A világ legegyszerűbb egyensúlya

A Zhiyun Weebill-S új Balance System 2.0-val rendelkezik, amely csak az egyik tengely beállítását teszi lehetővé, miközben a másik kettő zárva van. Ennek a kifinomult megoldásnak köszönhetően a karosszéria nem forog, vagy nem változik, tehát a készülék kiegyensúlyozása a lehető leggyorsabb és egyszerűbb. A gumi markolat és a beépített állvány biztosítja a kényelmes használatot.


Moduláris ergonómiai kialakítás

A leválasztható állvánnyal ellátott monopodnak köszönhetően a stabilizátort egyenesen tarthatod a test előtt, vagy rögzítheted az állványt az állvány tetejére, és fogantyúként használhatod a kényelmes alacsony szintű felvételhez, anélkül, hogy a gimboltot el kellene forgatni.


6 rugalmas üzemmód

PF - monitorozás a forgástengelyen
F - minden forgástengely ellenőrzése
L - reteszelő mód, az összes tengely reteszelésével, 1 pontra összpontosítva
POV - első személyű nézet
VORTEX - 360° felvétel minden irányba a saját tengelye körül
GO - Azonnal felszabadítja az összes motor potenciálját, és alkalmazkodik a gyorsabb mozgásokhoz sportoláskor vagy mozgó autóból, motorkerékpárból stb.


A TransMount modul kiváló minőségű videoátvitellel

Az opcionális TransMount modul kristálytiszta és tiszta 1080p (30 kép / mp) képátvitelt biztosít legfeljebb 100 méter távolságra. A LUT, Pseudocolor, Focus peaking vagy Zebra Stripes megkönnyíti a professzionális élő monitorozást. A modul lehetővé teszi akár 3 különálló eszköz csatlakoztatását, például okostelefonok, táblagépek vagy professzionális külső monitorok.

A TransMount opcionálisan is elérhető.


ViaTouch 2.0 Advanced Intelligence

A ZY Play mobilalkalmazás legújabb ViaTouch 2.0 frissítése lehetővé teszi az intelligens mobilkészülék és a kamera közötti zökkenőmentes kapcsolatot. A ViaTouch 2.0 az okostelefonod professzionális monitorrá változtatja egy multifunkciós távirányítóval. Ehhez a funkcióhoz TransMount kapcsolat szükséges.


SmartFollow 2.0 intelligens követés

A ViaTouch 2 lehetővé teszi egy objektum kiválasztását a telefon képernyőjének megérintésével, amelyet a csuklós kamera követ. A téma követése rendkívül alacsony késleltetés mellett mozog, ami csodálatos filmélményt nyújt.


Mozgás szinkronizálás

Az innovatív Sync Motion érzékelő vezérlőrendszer a képátviteli modullal együtt lehetővé teszi a mobil eszköz helyzetének valós idejű nyomon követését a szinkron kamera mozgásának vezérlése érdekében, magával ragadó, úgynevezett "mozgás" élményt nyújtva, ezzel első személyes felvételt nyújtva.


Jobb akkumulátor-teljesítmény

A Weebill-S stabilizátor teljesítményét két szabványos 18650 Li-ion akkumulátor biztosítja, amelyek akár 14 órás folyamatos felvételt biztosítanak egyetlen töltéssel. A készülék lehetővé teszi a fényképezőgép közvetlen újratöltését is, így a fényképezőgép elemeinek cseréjéhez nem kell megszakítanod a videofelvételt.



Paraméterek

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék Fényképezőgép

Jellemzők

Tömeg 970 g
Max. terhelhetőség 3 000 g (3 kg)
Rögzítés módja Gyorskioldó lemez
Átlagos akkumulátor üzemidő 12 óra

Csatlakozás

Csatlakozás Bluetooth
Csatlakozók USB-C
Támogatott op. rendszer Android, iOS

További tulajdonságok

További tulajdonságok Tripod állvány, Vezérlés mobil alkalmazással

Üzemmódok

Integrált módok Panoráma mód, Time lapse mód, 360°-os mód
Kód:  ZHYa10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CR110

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15