Oldal frissítése

Zhiyun Smooth 4

4,3 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zhiyun Smooth 4

A 3 tengelyes Zhiyun Smooth 4 tökéletes iPhone-tartó, amely lehetővé teszi a legjobb fényképek és videók készítését. Ennek a tartónak az első előnye a praktikus vezérlőtárcsa a fókuszáláshoz, a sima zoomhoz és a pontos fókuszhoz. Könnyedén létrehozhatsz egy dolly zoom effektet, amely a Hollywoodi produkciók megjelenése miatt ikonikus. Továbbá, a Zhiyun a gimbal programok széles választékát kínálja egy egyszerű váltókapcsolóval, egy ügyesen elhelyezett trigger gombbal és egy csúszkával a konzol hátoldalán. A Smooth 4 megjelenésével és kidolgozásával nem marad le. Elegáns, fekete, főleg kemény műanyagból és alumíniumból készült. Ezen kívül, fél kilójával és mindössze 33 cm magasságával könnyen belefér a táskádba, és így mindenhová magaddal viheted. Zhiyun Smooth páratlan intelligenciát kínál. Akár az AI mezőben, segíti a különböző felvételi módokkal rendelkező objektumok követését, segíthet a felejthetetlen pillanatok vagy parancsikonok rögzítésében,  amely minden felvételt könnyebbé teszi, az első és a hátsó kamera között válthatsz, és a telefon kijelzőjének megérintésével kiküszöbölheted a beállításokat  így az egész fotózás igazi móka lesz!

 

A Zhiyun Smooth 4 3 tengelyes mobiltelefon-tartó legfontosabb jellemzői

  • 12 órás akkumulátor élettartam
  • Gimbal programok széles választéka
  • A vezérlőtárcsa a fókuszt, a sima zoomot és a pontos fókuszt biztosítja
  • A Zhiyun elegáns, fekete színű, minőségi anyagból készült  
  • Összecsukható és intelligens
  • A gombok parancsikonjai csökkentik annak szükségességét, hogy hozzá kelljen érni a kijelzőhöz 
 

Hatalmas akkumulátor-élettartam

Természetesen az egyik legfontosabb dolog az akkumulátor, amely minden hivatásost és amatőrt érdekel. Ezért fenséges a Zhiyun Smooth 4. A 12 órás akkumulátor-élettartammal egy mini-filmet is készíthetsz, miközben a telefont naprakészen tarthatod, és amikor elfogyott a teljesítménye, elegendő egy USB-C porttal ellátott hálózat. Ezen túlmenően Zhiyun lehetővé teszi, hogy a telefont közvetlenül a gimbalról töltheted fel.

 

Paraméterek

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék Okostelefon

Jellemzők

Tömeg 547 g
Max. terhelhetőség 210 g (0,21 kg)
Rögzítés módja Állítható szorítók
Átlagos akkumulátor üzemidő 12 óra

Csatlakozás

Támogatott op. rendszer Android, iOS

További tulajdonságok

További tulajdonságok Vezérlés mobil alkalmazással

Üzemmódok

Integrált módok Time lapse mód
Kód:  ZHYa04
Termékszám:  C030016E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15