Oldal frissítése

Zhiyun Smooth 3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zhiyun Smooth 3

Alakítsd át a telefonodat egy valódi filmes eszközzé! A Zhiyun-Tech Smooth 3 egy kézi háromtengelyes stabilizátor a maximum 6" méretű okostelefonok és a GoPro HERO 3/4/5 kamerák számára. A nagy forgónyomatékkal rendelkező motor és az Instune 5. generéciós speciális algoritmus válaszsebessége lehetővé teszi az akár 260 grammos maximális terhelést is. Ez azt jelenti, hogy a telefont különböző kiegészítőkkel együtt is használhatod, például extra objektívvel, világítással vagy mikrofonnal. Emellett a Smooth 3 stabilizátor képes zavartalanul dolgozni egy feltöltéssel akár 14 órán át. A gazdag energiaellátást a mobiltelefonnal is meg tudja osztani USB-n keresztül. Rögzítsd Te is a kalandot! 

A Zhiyun-Tech Smooth 3 stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • 3 tengelyes kézi stabilizátor 360 ° -os forgatással, valamint 320 ° -os dőléssel és elfordítással
  • Akár 6"  méretű okostelefon vagy GoPro HERO 3/4/5 (max. 260 g) számára is alkalmas
  • A stabilizátor és a rögzítési paraméterek rendkívül egyszerű vezérlése a fogantyún
  • Speciális funkciók és beállítások a ZY Play mobilalkalmazáson keresztül
  • Akár 14 órás üzemidő, kb. 2,5 óra töltéssel
  • Lehetőség a telefon újratöltésére USB kimeneten keresztül (1 A)
  • Állványra szerelhető 1/4" menet

Tekerős vezérlés a kamera gyors és pontos beállításához

A Zhiyun-Tech Smooth 3 stabilizátor és a telefon fényképezőgépének pontos vezérlése közvetlenül a fogantyún található. A stabilizátor egyedülálló kettő az egyben tekerővel és joystick-akal van ellátva vezérlőpulton, amely a közvetlen hozzáféréssel gyors beállítást kínál, például az expozíció kompenzáció, a fókusz, az ISO, a fehéregyensúly, vagy pedig a zársebesség esetében is.

ZY Play alkalmazás intelligens funkciókkal

A modern ZY Play alkalmazással teljes mértékben kihasználhatod a Zhiyun-Tech Smooth 3 stabilizáló funkcióit. Testreszabhatod a fotó- és videófelvételi lehetőségeit, beleértve az expozíció kompenzáció finomhangolását, az ISO-t, a fehéregyensúlyt, és a szűrőket is. Emellett intelligens funkciókat is kínál, például time-lapse üzemmódot, hosszú expozíciót, panorámaképet és még sok mást.

Kód:  ZHYb02
Termékszám:  Smooth 3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10