Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Zetor Heart - póló L

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Zetor Heart - póló L

Ha a traktorról van szó, biztosan mindenkinek eszébe jut a cseh gyártó, a Zetor. A traktorok kedvelői értékelni fogják a Zetor női pólóját L-es méretben, amelyet fehér szív és az ötletes "I love the red tractor" felirata díszít. A feltűnő piros szín mindenkit első ránézésre lenyűgöz, míg a testhez simuló szabásvonal kiemeli a női idomokat. A póló 100% pamutból készült, aminek köszönhetően a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik. A minőségi kivitelezés a dupla varratokban és a bordázott nyakkivágásban mutatkozik meg.  Ha a szíved a traktorokért dobog, a Zetor pólónak garantáltan helye van a ruhásszekrényedben. 

A piros Zetor Heart póló legfontosabb jellemzői - L méret

  • Kiváló választás a traktorok kedvelőinek
  • 100% pamutból készült
  • A Zetor póló dupla varrással rendelkezik
  • Feltűnő, piros szín

Paraméterek

Termék típusa

Terméktípus Póló

Méret

Méret L

Tulajdonságok

Tulajdonságok Rövid ujjú, Kerek kivágás
Anyag Pamut
Kód:  GMERCHb002L
Termékszám:  888.403.064#1005862661
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20