Oldal frissítése

Zepp TENNIS

3,0 1 értékelés

Zepp TENNIS

A Zepp TENNIS forradalmi eszköz, amely a teniszütések elemzésére szolgál. Segítségével könnyedén felfedheti technikájának rejtett hibáit, és fejlesztheti tenyeres, illetve fonák ütéseit. A beépített Bluetooth interfész gondoskodik a kompatibilis készülékek egyszerű csatlakoztatásáról. Ideális kiegészítő, amely ütéstechnikájának nagy arányú javulásához vezet!

Az érzékelőt egyszerűen csak rögzítse az ütőhöz. A rögzítőrendszert úgy alakították ki, hogy az ne korlátozza Önt játék közben. Csatlakoztassa okostelefonját az érzékelőhöz vezeték nélküli Bluetooth technológia segítségével, és kísérje figyelemmel az adatok automatikus átvitelét a Zepp Tennis speciális alkalmazásra. Ez a mobilalkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból vagy az AppStore-ból, okostelefonjának operációs rendszerétől függően. Az alkalmazás jelenleg iOS és Google Android platformokon érhető el.

Az ingyenes Zepp Tennnis alkalmazás az érzékelővel együttesen rendkívül részletes ütés-statiszkákat hoz létre, illetve megrajzolja ütései 3D-s animációját. Az animációk megmutatják Önnek, melyik pillanatban találta el a labdát, ezáltal optimalizálhatja ütéseit. Emellett áttekintheti tenyeres és fonák ütései, illetve szervái statisztikáit. Szintén megtudhatja, hogy ütései közül mennyi volt tenyeres, csavart stb. Továbbá az alkalmazás feljegyzi, mennyi időt töltött a teniszpályán. A valós idejű adatátvitel lehetővé teszi, hogy minden egyes ütés után átnézhesse technikáját, és azonnal megpróbáljon javítani a feltárt hiányosságokon.

A csomag tartalma:

  • érzékelő
  • rögzítő a teniszütőre
  • USB töltő

Kompatibilis készülékek:

  • iOS 7.0 vagy újabbak
    • iPhone 4S és újabbak
    • 5. generációs iPod Touch és újabbak
    • 2. generációs iPad és újabbak
  • Google Android 4.1 és újabbak

Kód:  FTBA009i
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20