Oldal frissítése

Zelmer ZVC762STCZ

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer ZVC762STCZ

Zelmer porszívó Aquawelt Plus egy újdonság a szegmensben a többcélú tisztítószerek. A nagy szívóerővel és csendes működés biztosítja a villamos teljesítmény 1700 W, ami lehet   könnyen szabályozható digitálisan. Ennek előnye, hogy képes a száraz tisztítás (a táska egy 2,5 literes) és nedves porszívózás (porzsák nélküli üzemmódban terjedelmes, 5l konténer).Te vele akár tiszta szőnyegek, kárpitok, és nem félnek nem víz felszívására.A modern test megtartja a különböző praktikus. 

legfontosabb jellemzői

  • Száraz és nedves porszívózás
  • Tartozékok széles skálája
  • Kettős szűrőrendszer
  • gumírozott kormány
  • Változó szívó vezérlés
  • Tartozékok széles skálája

Modern test megtartja a különböző praktikus. Ezek közül az egyik a jelenléte a kettős szűrő rendszer, amely egy vízszűrő és mosható HEPA H10 légszűrőt. Természetesen van a fém jelenlétében teleszkópos fúvóka. Sugara 9 m-ig, így nem kell állandóan váltani aljzatba. A kényelem, a porszívó ergonomikus markolat, és mivel a csendes utazást a padlón, és gumibevonatú kerekekkel.Van egy csere jelző porzsák is értékelik a gyors és egyszerű eltávolítását portartály.

Szilárd szolgáló kiegészítők

A porszívó Zelmer ZVC762STCZ Aquawelt Plusz kapsz mindenféle kiegészítők. Köztük megtalálható a fúvóka vízgyűjtéshez, különleges kefe természetes sörtékkel a parketta és kényes felületek, turbó kefe, kárpit szívófej, bútor és résszívó. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos, Vizes

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Vízszűrő, Mosható szűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 700 W

Méret & súly

Szélesség 40 cm
Magasság 52,5 cm
Mélység 59,5 cm

Szín

Szín Lila
Kód:  ZEL1001h
Termékszám:  ZVC762STCZ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15