Oldal frissítése

Zelmer ZHB4553S, fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer ZHB4553S, fehér

Botmixer Zelmer ZHB4553S, fehér ...

A hasznos ZELMER botmixer nem foglal el sok helyet, mégis könnyen készíthetsz vele püréket, turmixokat, mártásokat vagy tejszínhabot. A botmixerhez tartozik egy keverőtálka aprítóval, mely a fűszernövényeket, magokat és a diót is felaprítja. A hatékony működés érdekében egy kétszárnyú pengével és 800 W erejű motorral gyártották le. Ezenkívül turbó funkciót is kínál. A sebességet könnyen beállíthatod a rendelkezésre álló 2 sebességszinttel. Nem hiányzik a fröcsögések elleni védelem, melynek köszönhetően forró alapanyagokat is keverhetsz. A kiváló minőségű ZELMER botmixer hosszú élettartammal hivalkodhat. Keverőszárának anyaga: fém.

Zelmer ZHB4553S, fehér kulcsfontosságú paraméterei

  • A praktikus ZELMER botmixer megkönnyíti a konyhai munkát
  • 2 választható fokozat
  • Turbó fokozatot is kínál
  • A keverőszár alapanyaga fém
  • A fémből készült keverőszár rendkívül ellenálló
  • Ezen Zelmer ZHB4553S, fehér teljesítménye 800 W

Az elsőrangú ZELMER botmixer a tartozékok széles skálájával rendelkezik

Ezen Zelmer ZHB4553S, fehér dobozában rengeteg hasznos kiegészítő vár rád. Az aprító fej segítségével eredeti bazsalikomos pesto készíthető, de megőrli a magvakat és apróra vágja a zöldségeket is. A csomagnak aprítóedény szintén a része, melyben komfortosan feldolgozhatsz minden hozzávalót. A habverő feltétnek köszönhetően majonézt, krémeket és tejszínhabot is készíthetsz. A botmixert kiegészíti egy minőségi keverőtál is. Kétségtelenül hasznát veszed majd a hozzácsomagolt mérőedénynek is.

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 2
Tulajdonságok Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Fém

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Mérőedény

Sebesség

Teljesítmény 800 W
Sebességfokozat 2
Kód:  ZELTM561
Termékszám:  ZHB4553S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10