Oldal frissítése

Zelmer ZCK7921

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer ZCK7921

Az elektromos vízforraló mára minden háztartás szerves része. A praktikus ZELMER elektromos vízforraló 1,7 l térfogatot és egyszerű használatot kínál. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak a megjelenése elegáns, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, és nem viszi át a kellemetlen szagokat és ízeket, még hosszútávú használat esetén sem. A roszdamentes dizájn egyszerre kínál stílusos és praktikus kialakítást, és tökéletes kiegészítője lesz bármely konyha stílusának. A minőségi ZELMER vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A célszerű kivehető szűrő biztosítja a kiváló vízminőséget szennyeződések és vízkő nélkül. A szemet vonzó stílust ezüst szín dobja fel. Az ízléses és megbízható ZELMER elektromos vízforraló számos előnyt és praktikus funkciót kínál minden használójának.

Eme Zelmer ZCK7921 vízforraló kulcs jellemzői

  • A praktikus ZELMER vízforraló egyszerű és gyors működést biztosít
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox)
  • A stílusos ZELMER gyorsforraló energiafogyasztása 2200 W
  • Az eszköz része a praktikus kivehető szűrő
  • Ezüst kivitelű elektromos vízforraló
  • A kényelmes használatról praktikus forgótalp gondoskodik
  • A víz mennyiségét vízszint jelző mutatja

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben.

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam vízforraló

A stílusos ZELMER gyorsforraló nem csak az előállításához alkalmazott anyagok magasfokú minőségével dicsekedhet, hanem a könnyű használatot elősegítő forgótalppal is. A gyorsforralót akármilyen szögből a talpra helyezheted. A tartályban található víz mennyisége azonnal látható a vízszintjelzőnek köszönhetően.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Ezüst
Kód:  ZELRK414
Termékszám:  ZCK7921

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05