Oldal frissítése

Zelmer Trip

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer Trip

A(z) Zelmer Trip Vasaló minőségi társ alkalmankénti vasaláshoz. A nagyobb mennyiségű vasalnivaló sem jelent problémát. 1100 W teljesítményével rövid időn belül felmelegszik és használatra kész. Rozsdamentes acél vasalótalppal rendelkezik, amely tökéletes farmer ruhák vasalásához. 75 g/perc gőznyomással egyszerűen kivasalhatod a vastagabb textíliákat. Amennyiben örökösen szúrják a szemed a gyűrődések, díjazni fogod 15 g/perc gőzlövet funkcióját. A gőzlövet függőleges gőzölésre is használható, például a ruhák gyűrődéseinek eltávolításánál. A vasaló kitűnő nagyobb mennyiségű ruha vasalásához, ugyanis 280 ml tartálya nem igényli a gyakori újratöltést. A maximális kényelem érdekében a(z) Zelmer Trip 1,9 m hosszú kábellel rendelkezik.

A(z) Zelmer Trip vasaló fontos előnyei

  • Rozsdamentes acél vasalótalp
  • 75 g/perc gőznyomás
  • 15 g/perc gőzlövet
  • Vezeték hossza: 1,9 m
  • A vízkőmentesítő lehetővé teszi a csapvíz használatát
  • Kompakt méretek a szállítás érdekében

A(z) Zelmer Trip vasaló tökéletes funkciói

Kis méretének köszönhetően a(z) Zelmer Trip remek nyaralásra vagy üzleti utakra. A vasaló fontos előnye a vízkőmentesítő, amelynek köszönhetően nem kell a demineralizált víz, elég közönséges csapvízzel feltölteni. A cseppzáró rendszer segítségével alacsony hőmérsékleten vasalhatod a finom textíliákat, anélkül, hogy cseppfoltok képződnének a ruhán.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Utazó szett
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 1 100 W
Gőzkibocsátás 75 g/perc
Gőzlövet 15 g/perc
Vasalótalp anyaga Rozsdamentes acél

Szín

Szín Kék
Kód:  ZELZE222
Termékszám:    ZIR0500 Trip

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15