Oldal frissítése

Zelmer Power

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer Power

A(z) Zelmer Power Vasaló nagyszerű eszköz gyakori vasaláshoz. A nagyobb mennyiségű vasalnivaló sem jelent problémát. 3000 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegszik és gőzt kezd termelni. Fokozottan ellenálló kerámia vasalótalppal rendelkezik, amely ideális selyem szövetek vasalásához. 200 g/perc gőznyomással egyszerűen kivasalhatod a vastagabb anyagokat. Amennyiben örökösen szúrják a szemed a csúfos gyűrődések, értékelni fogod 40 g/perc gőzlövet funkcióját. A gőzlövet függőleges gőzölésre is használható, például a ruhák fertőtlenítésénél. A vasaló tökéletes nagyobb mennyiségű vasalnivaló vasalásához, ugyanis 400 ml tartálya nem igényli a gyakori újratöltést. A maximális komfort érdekében a(z) Zelmer Power 1,9 m hosszú kábellel rendelkezik.

A(z) Zelmer Power vasaló alap jellemzői

  • Fokozottan ellenálló kerámia vasalótalp
  • 200 g/perc gőznyomás
  • 40 g/perc gőzlövet funkció
  • Kábel hossza: 1,9 m
  • A vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi a csapvíz használatát

A(z) Zelmer Power vasaló ügyes megoldásai

A vasaló fő előnye a vízkőmentesítő, amelynek köszönhetően szükségtelen a demineralizált víz, elég közönséges csapvízzel feltölteni. A cseppzáró rendszer segítségével alacsony hőmérsékleten vasalhatod a kényes textíliákat, anélkül, hogy cseppfoltok képződnének a ruhán.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 3 000 W
Gőzkibocsátás 200 g/perc
Gőzlövet 40 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Kék
Kód:  ZELZE656
Termékszám:  ZIR3300 Power

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10