Oldal frissítése

Zelmer Healthy

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer Healthy

Vasaló Zelmer Healthy Lifestyle

Ha a gőzölős vasalókat nézegeted, elnyerheti a tetszésed a nagyszerű ZELMER gőzölős vasaló. A vasalótalp elkészítéséhez felhasznált anyag a kitűnő eloxon, amely az alumínium elektrolízis általi oxidációja közben jön létre. A kiemelkedő minőségű anyagok egyike, aminek köszönhetően mindenféle szöveten könnyedén siklik a vasaló. 3200 W-os teljesítményének köszönhetően fürgén eléri az üzemi hőmérsékletet, és készen lesz a vasalásra. A vasaló 65 g/perces gőzkibocsátást nyújt, amely segít könnyen megbirkózni a vastag anyagokkal, amelyeket nehéz kivasalni. Ha állandóan csúnya redők jelennek meg az anyagon, elég bekapcsolni a gőzlövetet, amelyet akár 250 g/percre is lehet fokozni. A vasaló része egy víztartály, amelynek térfogata 400 ml. Az elsőrangú, 2 m hosszú vezeték biztosítja a vasalás közbeni kényelmes használatot. A kiváló ZELMER vasalóval gyorsan és hatékonyan eltüntetheted a ruháid gyűrött helyeit és redőit.

Az elsőrangú Zelmer Healthy vasaló lényeges jellemzői

  • A nagyszerű ZELMER gőzölős vasaló segít neked a mindennapos vasalásban
  • Eloxon anyagból készített vasalótalpa az összes anyagon könnyen mozog
  • Az elsőrangú, 3200 W-os teljesítmény egy pillanat alatt felmelegíti a vasalót
  • Gőzkibocsátás: 65 g/perc
  • Ha nagyobb teljesítményre van szükséged, vesd be az akár 250 g/perc erejű gőzlövetet
  • A víztartály sem hiányzik, amelynek térfogata 400 ml
  • A tápkábel hossza 2 m
  • A vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi, hogy csapvizet használj
Vasaló Zelmer Healthy Jellemzők/technológia
Vasaló Zelmer Healthy Alulnézet

A kitűnő ZELMER gőzölős vasaló funkciói

A minőségi ZELMER vasaló praktikus funkcióinak köszönhetően a népszerűek közé tartozik. A gyártó vízkőmentesítő rendszert is beépített a vasalóba, amely nem engedi, hogy lerakódjon a vízkő. Így csapvizet is használhatsz a desztillált víz helyett. Az Anti-drip rendszer segít neked alacsony hőfokon kivasalni a legfinomabb szöveteket, amikor az átlagos vasalók hajlamosak a víz kellemetlen elcsepegtetésére. A függőleges gőzölés funkciónak köszönhetően akkor is frissességet adhatsz a ruháidnak, ha lógnak. Az öntisztítás funkciónak köszönhetően viszonylag könnyű a vasalótalp tisztítása, nem marad rajta semmilyen szennyeződés. A makacs gyűrődések vasalásakor néha be kell nedvesíteni a ruhákat. Ebben lesz segítségedre a permetezés funkció, amely benedvesíti a ruhákat. A vasaló alapvető funkciója a biztonsági kikapcsolás, amely praktikus lesz, ha hosszabb ideig nem használják a vasalót. A minőségi ZELMER vasaló praktikus tulajdonságai segítenek neked egy kissé kellemesebbé tenni a vasalást.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Díjak

Díjak Díj nélkül

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges
Csatlakozás Kábellel

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 3 200 W
Gőzkibocsátás 65 g/perc
Gőzlövet 250 g/perc
Vasalótalp anyaga Eloxon

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma 400 ml
Kábel hosszúsága 2 m

Szín

Szín Szürke

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  ZELZE070
Termékszám:  ZIR3200 Healthy

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20