Oldal frissítése

Zelmer CK 1400

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer CK 1400

A Zelmer 1400 CK vízforraló még a legnagyobb és legigényesebb családok elvárásainak is eleget tesz. Az 1,7 l-es űrtartalmának köszönhetően, sok embernek elegendő vízet tud benne egy időben melegíteni. A rozsdamentes acél és az egyszerű kialakítás kombinációja bármely konyhában jól mutat.

A vízforralónak rejtett, rozsamentes acélból készült talapzata van, amely 360 fokban forog, így a vízforraló bárhogy letehető. A CK 1400 vízforralónak világító vizszintkijelzője van, és természetesen egy be-és kikapcsoló gombja. A biztonság érdekében egy biztonsági kapcsoló meggátolja, hogy a vízforraló víz nélkül bekapcsoljon.

A CK 1400 vízforraló bővelkedik modern technológiában. Ez a vízforraló volt az első a piacon, amelyet egy új elemmel bővítettek ki - hőmérséklet kijelzővel. A kijelző a vízforralóban levő víz hőmérsékletének függvényében változik. Magas hőmérsékleten, a kijelző élénk vörös színű. Később, amikor a víz lehűl, a színe barnára változik. A CK1400 vízforralónak műanyag fedele van, amely automatikusan kinyílik, ha vizet öntünk ki belőle. Csökkenti a vízpárolgást, védelmet nyújt a por és a víz szennyeződése ellen.

További információk:

Fogyasztás:
2400 W

Űrtartalom:
1,7 l

Termék anyaga:
Rozsdamentes acél
Műanyag

Színek:
Rozsdamentes acél / fekete
Méret:
160 x 240 mm

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Víz nélküli működés elleni védelem, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 2 400 W

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  EAN1271d
Termékszám:  ZCK1172X

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15