Oldal frissítése

Zelmer Ceramic

12 790 Ft

Zelmer Ceramic

Vasaló Zelmer Ceramic Jellemzők/technológia

Ha a gőzölős vasalók között válogatsz, megmentheti a helyzetet a kitűnő ZELMER gőzölős vasaló. A vasalótalp elkészítését szolgáló anyag a kiváló kerámia. A legjobb minőségű anyagok egyikéről beszélünk, aminek köszönhetően mindenféle szöveten könnyedén siklik a vasaló. 2400 W-os teljesítményével nagyon gyorsan felmelegszik, és elkezd gőzt termelni. A vasaló 30 g/perces gőzkibocsátást nyújt, amellyel kényelmesen kivasalhatod az összes átlagos ruhát. Amennyiben állandóan gyűrött redők jelennek meg a függönyökön vagy a ruhákon, csak használd az erős gőzlövetet, amelyet akár 120 g/percre is lehet fokozni. A vasalóhoz egy víztartály is tartozik, amelynek űrtartalma 280 ml. A minőségi, 1,8 m hosszú tápkábel gondoskodik a vasaló kényelmes használatáról. Az elsőrangú ZELMER vasalóval a ruháid minden redőjét hatékonyan kivasalhatod.

A minőségi Zelmer Ceramic vasaló alapvető sajátságai

  • A kitűnő ZELMER gőzölős vasaló segít kisimítani a gyűrött ruhákat
  • Kerámiából készített vasalótalpa az összes szövetfajtán könnyedén siklik
  • A kiváló, 2400 W-os teljesítmény villámgyorsan felmelegíti a vasalót
  • Gőzkibocsátás: 30 g/perc
  • A tartós gyűrődések ellen előkészítették az akár 120 g/perc erejű gőzlövetet
  • A vasaló felszereltségében egy víztartály is található, amelynek térfogata 280 ml
  • A tápkábel hosszúsága 1,8 m
  • A vízkőmentesítő rendszernek köszönhetően csapvizet is használhatsz

A minőségi ZELMER gőzölős vasaló praktikus funkciói

A kitűnő ZELMER vasaló praktikus funkcióinak köszönhetően a keresett modellek közé tartozik. Biztosan szeretni fogod a vízkőmentesítő rendszert, amely eltávolítja a vasalóból a vízkövet. Csapvizet is használhatsz a desztillált víz helyett. Az Anti-drip rendszer segít neked a selyem anyagok vasalásakor alacsony hőfokon, amikor a vasalók hajlamosak vizet csepegtetni a ruhákra. Adj frissességet a ruháidnak még akkor is, ha lógnak a függőleges gőzölés funkciónak köszönhetően. A makacs gyűrődések kivasalásához egy kicsit be kell nedvesíteni a ruhákat. Ebben nyújt segítséget a permetezés funkció, amellyel egy kicsit benedvesítheted a ruhákat. A vasaló elvárt funkciója a biztonsági kikapcsolás, amelynek főleg akkor fogsz örülni, ha hosszabb ideig nem használod a vasalót. A remek ZELMER vasaló kiegészítő funkciói képesek kellemesebb munkává tenni a vasalást.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 30 g/perc
Gőzlövet 120 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma 280 ml
Kábel hosszúsága 1,8 m

Szín

Szín Lila

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ZELZE094
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:   ZIR1505 Ceramic

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05