Oldal frissítése

Zebra ZT411

Ingyenes
szállítás boltjainkba
599 890 Ft

Zebra ZT411

A Zebra ZT411 ipari címkenyomtató számos praktikus funkciójával és modern technológiájával tűnik ki a többi hasonló nyomtató közül. Kiváló minőségű nyomtatást kínál 203 DPI felbontással, 356 mm/s sebességgel, és közepes valamint nagy volumenű felhasználáshoz készít címkéket. A 4,3" színes érintőképernyőnek köszönhetően a Zebra ZT411 rendkívül egyszerűen kezelhető, könnyű beállíthatósága még hatékonyabbá teszi, így időt takaríthatsz meg. A hosszútávú tartósság és a maximális megbízhatóság érdekében a nyomtató kiváló minőségű, teljesen fém vázat kapott. A Zebra ZT411 címkenyomtató örvendetes tulajdonsága, hogy többféleképpen is csatlakoztatható: USB-porton, kettős USB-porton, Bluetooth 4.1-en keresztül, valamint Ethernet-kapcsolattal és soros porttal is rendelkezik.

A Zebra ZT411 címkenyomtató legfontosabb jellemzői

  • Címkenyomtató széles csatlakozási lehetőségekkel
  • 203 DPI felbontás
  • A Zebra ZT411 címkenyomtató kialakítása kimondottan elegáns
  • 4,3 hüvelykes színes érintőképernyő
  • Nyomtatási sebesség 356 mm/s
  • Teljesen fém ház a rendkívüli tartósság érdekében
  • Kedvenc parancsikonok mentésének lehetősége
  • A Zebra ZT411 címkenyomtató modern szoftvert kínál

Színes érintőképernyő

A Zebra ZT411 címkenyomtató 4,3" színes érintőképernyője minden helyzetben garantálja az egyszerű és átlátható kezelést. Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően a nyomtató beállítása rendkívül egyszerű, ezért szinte azonnal használatra kész. A Zebra ZT411 címkenyomtató lehetővé teszi kedvenc parancsikonok mentését is, amely sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi a munkát.

Csúcskategóriás csatlakoztatás

A Zebra ZT411 címkenyomtató használatakor értékelni fogod a csatlakozási lehetőségek széles skáláját. A rendelkezésedre áll USB port, kettős USB port, Ethernet, Bluetooth 4.1 és soros port. A Zebra ZT411 nyomtató kiváló és gyors nyomtatást kínál, míg a teljesen fém váz biztosítja a hosszútávú tartósságot.

Zebra nyomtató modern szoftverrel

A Zebra ZT411 címkenyomtató a Zebra Print DNA szoftverével rendelkezik, így a nagy teljesítmény garantált, a nyomtató pedig gond nélkül távvezérelhető. A használható nyomtatószalagok maximális szélessége 114 mm, és elegáns kialakításának köszönhetően remek kiegészítője lesz minden irodának és más helyiségnek.


Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér
Nyomtató technológia Hőátalakító
Rendeltetés Irodába

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Bluetooth, RS-232

Méret

Magasság 324 mm
Mélység 495 mm
Szélesség 269 mm
Tömeg 16,3 kg

Felszerelés

Kijelző Érintős

Tulajdonságok

Nyomtatási felbontás 203 DPI
Maximális címkeszélesség 114 mm
Ajánlott max. nyomtatási sebesség 356 mm/s

Tulajdonságok

Szín Fekete, Ezüst

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér
Nyomtató technológia Hőátalakító
Rendeltetés Ipari felhasználás

Tulajdonságok

Nyomtatási felbontás 203 DPI
Maximális címkeszélesség 114 mm
Ajánlott max. nyomtatási sebesség 356 mm/s
Kód:  054339a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  ZT41142-T0E0000Z

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05