Oldal frissítése

Zebra (Motorola) LS1203

4,6 8 értékelés
24 690 Ft

Zebra (Motorola) LS1203

A Motorola LS1203 igényes kialakítású vonalkódolvasó elsősorban kiskereskedelmi környezetben használható. A Motorola LS1203 szkenneléses 1D lézertechnikával olvassa le a vonalkódot papírról és képernyőről, és remek teljesítményt, valamint kiváló funkciókat biztosít, ezzel jelentősen gyorsítva a folyamatokat, továbbá kiküszöböli a kézi bevitel során gyakoribb hibákat. A Motorola LS1203 szkenner örvendetes tulajdonságai közé tartozik egyszerű telepítése és könnyű használata. Az leolvasó megbízhatóságáról strapabíró kialakítása és tartós scanner része gondoskodik. Növeld munkád során a napi produktivitást, és támaszkodj bátran a Motorola LS1203 szkennerre.

A Motorola LS1203 vonalkódolvasó legfontosabb tulajdonságai

  • Könnyű és gyors telepítés
  • Alacsony súly a könnyű kezelés érdekében
  • A Motorola LS1203 szkenner 1D vonalkódokat olvas be
  • A tartós test biztosítja a maximális megbízhatóságot
  • A hibás vonalkódokat is gond nélkül beolvassa
  • A csomag egy praktikus állványt is tartalmaz
  • A Motorola LS1203 vonalkódolvasó egyszerűen kezelhető
  • USB csatlakozás

Gyors csatlakozás USB-n keresztül

A Motorola LS1203 vonalkódolvasó készüléket USB-n keresztül történő csatlakoztatásra tervezték, továbbá kiváló minőségű kialakításának köszönhetően a sérült vonalkódokat is beolvassa. Kis súlyának hála, az olvasóval könnyű dolgozni, ugyanakkor a Motorola LS1203 szkenner kiemelkedő megbízhatóságát és hosszú élettartamát tartós felépítése garantálja.

Könnyű telepítés és egyszerű használat

A plug-and-play kialakításnak köszönhetően a Motorola LS1203 vonalkódolvasó telepítése rendkívül egyszerű. Csak csatlakoztasd és azonnal elkezdheted a leolvasást. Ezenkívül intuitív és ergonomikus kialakítású, nincs szükség szakmai képzésekre a használatához, és a Motorola LS1203 vonalkódolvasó minden helyzetben biztosítja a könnyű működtetést.


Paraméterek

Típus

Szkennertípus Kézi
Csatlakozás típusa Vezetékes

Tulajdonságok és funkciók

Szkennelés típusa Lézeres
Vonalkódolvasás 1D
Lézeres érzékelő típusa Egysoros
Érzékelési sebessége 100 szken/mp
Tulajdonságok Állványos

Kapcsolat

Csatlakozás USB

Elektronikus értékesítési nyilvántartások

Elektronikus értékesítési nyilvántartások Nem
Kód:  QT299x
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  LS1203-7AZU0100ER

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15